Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párkapcsolatban sokat törleszkedek az baj?
Értsd pl ha főz a párom akkor megölelem hátulról és ódákat vagyok képes zengeni arról, hogy ez micsoda nagy dolog. Menyire nagyon örülök hogy főz rám, meg hogy van nekem. És milyen szép is ő nekem….
Ha naponta kapnátok ilyet a párotoktól az zavarna titeket?
Azt nézd, amire a párodnak igénye van, ne azt, más férfiak milyen hülyeségeket hordanak össze.
Ha a párod igényli, szereti ezt, akkor nem baj.
Ha a párod nem igényli, nem szereti ezt, akkor baj.
Nem egy atomfizika.
12-essel értek egyet, hozzátéve, hogy kommunikáció.
Beszéld meg a barátnőddel, hogy ez neki sok, vagy szereti. Másképp nem megy. Senki nem gondolatolvasó.
En szeretem ha valaki ilyen, de csak ha van egy masikoldala is. Ne legyen allandoan nyalgep. En szeretem ha egy ferfi neha agressziv.😳
21/lany
nem mindegyik nő szereti..
Pl van olyan aki megundorodik ettől a folytonos tapadós nyalizástól .
Én szeretem a bókokat, de azért van egy határ, ami fölött zavarónak és nyálasnak tartom azt, ha vki hajbókol és taperol.
- ha minden 2. percben ezt mondja, meg ha nagyon nyálas módon bókol, minden féle szirupos coelhós, "drága csillámporos mazsolahercegnőm" jellegű dolgokkal, az zavar
- az igenis zavar, ha akkor taperol vki, ha éppen vmire nagyon koncentrálok... ha éppen dolgozom vagy főzöm, akkor várjon egy kicsit a tapival, legfeljebb mondja, hogy "de szép vagy", és ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!