Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy ne érezze azt, hogy bármit megetehet?
Miért bonyolult beszélni? Mi tart vissza attól, hogy közöld vele, hogy bunkón viselkedik?
Az életben nem lesz egészséges kapcsolatod, ha félsz kérdezni!
Hány évesek vagytok? Gondolom még nagyon fiatalok.
Csak remélni tudom, hogy nem leszel semmiféle áldozat hosszabb távon Becses Fiatal Hölgy.
Sajnos a NANE egyesület is csak korlátozottan elérhető - jobban kellene, hogy működjenek, mert én ugyan csak szóban kaptam eddig kemény erőszakot férfi ismerőseimtől, de az is elég fájdalmas tud lenni (hivatali kapcsolatok.)
Több alkalommal (római katolikus egyházról beszélek, eléggé merev életfelfogással és kicsit hűvös viselkedéssel rendelkeznek a szóban forgó illetők.) Rideg magatartásúak. Korábban PLÁTÓIAN szerelmes voltam mindkettőbe, ami ideig-óráig valamennyire kölcsönösen működött.
Több hónapja...és már most nem működik.
Szerinted mitől lesz valami jó vagy jobb?
Csak egy egész egyszerű példa:
Van egy autód, amivel munkába jársz.
Ezer éve szerelő nem látta,csak használod.
Persze költesz rá,mert néha megtankolod és a kötelező be van fizetve, szóval nem mondhatni,hogy magától megy.
Aztán néha már nem indul be,csak ha megtolják,de végülis elvisz a-ból b-be.. csak legtöbbször gyomorideg van előtte,hogy vajon beindul?
Szerinted mi kellene ahhoz,hogy egy viszonylag megbízható autó legyen?
A beetetés időszaka lejárt, mostmár jöhet a valóság. A tiszteletét, szerelmét nem tudod semmivel sem kikényszeríteni, ha ezeket nem érzi feléd.
Leülhetsz beszélni vele, ha egyáltalán képes arra, hogy meghallgasson téged, de max. ideig-óráig tartó változást lehet elérni nála, ha egyáltalán hajlandó erre is.
Az én szerény véleményem az, hogy az ilyen kapcsolatnak nincs jövője hosszútávon. És nem is éri meg vesződni vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!