Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok hétköznap, munka után?
Engem kicsit zavar, hogy egyedül előrébb voltam ezen a téren. Pl. jártam futni, egészségesebben étkeztem.
Most a párommal nem járunk mozogni, ő nem szereti hétköznap ezzel fárasztani magát munka után meg nincs is rá szüksége.
Nekem viszont lenne, nem vagyok elhízva de jobb a közérzetem. Viszont mellette nincs kedvem elmenni, inkább hozzábújok és filmezünk. Általában ez a progi + vacsi + takarítás.
Nálatok mi a progi, akár együtt akár egymás mellett egyedül a hétköznapokban?
Mindketten hétköznap dolgozunk. Én, Ha végeztem a melóval, elmegyek edzeni ( konditerem 1 óra, úszás 1 óra), majd utána haza. Addigra a párom is hazaér. Ha kell valami a boltból, a bevásárlásokat ő intézi. Főzni kb 3 naponta szoktam, ( külön külön), mert én diétázom. Ahogy elfogy a főtt kaja amit munkába viszünk, csinálok újabb nagyobb adagokat. Vacsira én melegszendvicseket eszem, a párom akkor is főtt ételt.
Szerdánként és hétvégén szabadnapom van, így szerdánként végig takarítom az egész házat. Sosincs kupi mert kvàzi alig vagyunk itthon. A páromnak havi 2x van hétköznap szabadnapja, ő akkor csinálja a házimunkát. Ugyanazt amit én is.
A hétvégéink teljesen szabadok, kutyázunk , sorozatot nézünk neten, társasozunk, kártyázunk, vagy elmegyünk biciklizni/ görkorizni ha az időjárás engedi:) Ha kell lenyírjuk a füvet a kertben.
Régebben Kb 2 havonta csináltunk valami elmenős programot hétvégén, pl elmentünk biliárdozni, bowlingozni, moziba, étterembe, koncertre, könyvfesztiválra, télen korizni, nyáron strandra, a párom kedvéért mondoconra ( ezek a covid óta eléggé felborultak). Nem tudjuk mikor lesz rá újra zavartalanul lehetőség.
Kérdező én is így vagyok mint te. A párom ingázik, napi 3 órát vezet, ami teljesen kimeríti. Én valamennyivel korábban érek haza, addig leviszem a kutyát, elmosogatok, berakok egy mosást, próbálok takarítani ha van energiám. Ha hazajön apárom gépezünk vagy nézünk valamit. Este meg főznöm kell, azzal elmegy a maradék idő is. Az edzős napjaimon meg érzem a páromon, hogy nem tetszik neki, ha kevés időnk van egymásra.
Mióta megismertem kb 10 kg feljött rám, mert kevesebbet edzek és mindik vesz valami nasit (tudom meg kellene állnom, de nem megy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!