Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináltok hétköznap,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok hétköznap, munka után?

Figyelt kérdés

Engem kicsit zavar, hogy egyedül előrébb voltam ezen a téren. Pl. jártam futni, egészségesebben étkeztem.

Most a párommal nem járunk mozogni, ő nem szereti hétköznap ezzel fárasztani magát munka után meg nincs is rá szüksége.

Nekem viszont lenne, nem vagyok elhízva de jobb a közérzetem. Viszont mellette nincs kedvem elmenni, inkább hozzábújok és filmezünk. Általában ez a progi + vacsi + takarítás.

Nálatok mi a progi, akár együtt akár egymás mellett egyedül a hétköznapokban?

2021. júl. 29. 08:21
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Van amin változtatnátok?
2021. júl. 29. 08:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az összeköltözéssel ez nyilván változik én is mikor még anyummal éltem, persze segítettem otthon de ha éppen nem , akkor nem volt gond ha futok vagy baratnozok csavargok helyette. Itt viszont ha MI ketten nem csináljuk meg akkor nem lesz vacsora, akkor nem lesz rend.

Így inkább ez a prioritás.

Nálunk így van.Programok inakbb hétvégén.De ezt neked kell tudni!!

Van olyan aki hétközben sosem főz és sosem takarít , hanem ide oda megy, hétvégén meg kitakarít!! A kaját pedig rendelik!

Ahogy ez nektek megfelel!

2021. júl. 29. 08:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagytok összenőve, miért nem mész el egyedül futni?
2021. júl. 29. 08:51
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Most szakítottam. Előtte állandóan beszélgetni kellett vele messengeren. Minden egyes nap videózni.

Most főzök magamnak egészségeden, esténként tornázok, lépcsőzök, kertészkedek néha. Egyébként sorozatozok rendszeresen.

2021. júl. 29. 08:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Olyan párt kell találni akinek hasonlóak az igényei mint neked.

Ő nem ilyen.

Vagy megszoksz vagy megszöksz.

De ezt neked kell eldönteni.

2021. júl. 29. 09:27
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Nekem most nincs munkám, ezért a szükséges házimunkát én csinálom. Párom hazajön, együtt főzünk, aztán szex és alvás.
2021. júl. 29. 09:38
 7/12 anonim ***** válasza:
95%

Mi a bánatos francot lehet minden nap takarítani? Egyébként meg egyedül is elmehetsz futni, edzeni, akármi... Asszony is egyedül járt kondiba, még a vírus előtt. Vagy néha a barátnőjével, nekem ezzel semmi gondom nem volt soha. (Bár én nem fizetnék azért, hogy a 4 fal között fussak, bicajozzak stb...)

Egyébként jellemzően, filmet, sorozatot nézünk, játszunk (ezeket vagy együtt, vagy külön), meg ő elég sokat olvas. Most kezdi majd az egyetemet, így a tanulás is bejön majd a képbe.

2021. júl. 29. 10:21
 8/12 anonim ***** válasza:
80%
Mi külön edzünk. Ő munka után, én délelőtt. Tehát ezt nem kell feltétlenül együtt csinálni. Mire ő hazajön, hullafáradt. Eszik, alszik, aztán tévézünk, néha társasozunk. Ha jó idő van medencézünk, sétálunk. Pénteken együtt megyünk bevásárolni. A hétvégén mindig vannak programok, megyünk ide-oda. De hétköznap nem várhatom el hogy 12 óra munka (9 az irodában, 2x1,5 úton) még programozgasson velem minden nap. Hagyom pihenni, ha valamit csinálni szeretnék, megoldom egyedül.
2021. júl. 29. 10:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi pont, hogy az összeköltözés után lettünk aktívabbak.

Többnyire hozzám igazodunk, mert van amikor én 6 körül érek haza. Fél hét vagy fél nyolckor vannak edzések a közeli konditeremben, vagy elmegyünk lovagolni, vagy sétálni, vagy csak punnyadunk.

De hetente 2-3 alkalommal mindig csinálunk valami aktívat.

Ha nincs kedvünk elmenni, akkor van, hogy a vőlegényem itthon edz én meg elmegyek futni.

2021. júl. 29. 11:49
 10/12 A kérdező kommentje:

Jaj de jókat írtok! Tök szuperek vagytok!!! :)))

Nem takarítok/takarítunk minden nap, max a mosatlant vacsi után.

De én például 10 óra munkaidő után nem tudok nekiállni főzni vacsit, és nem is akarok mert egy, fáradt vagyok, kettő, vacsira nem eszek nehéz vagy főtt kaját, nekem bőven elég joghurt gyümi szendvics. Bármi ami könnyű. De a pasiknak nem mindig, úgyhogy “irigy” vagyok azokra a lányokra akiknek ehhez van motivációjuk.

Tudom, hogy elmehetnék egyedül futni, de sajnos inkább a lustálkodást és pihit, filmezést választom a párommal, ami az én hibám.

2021. júl. 29. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!