Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti elfogadnátok a barátnőtöktől a fél rezsit, ha kb havi 15-20 napot van nálatok? (ott is alszik ilyenkor)
Én max. annyit kérnék fordított helyzetben, amennyivel megdobja a rezsimet.
A hónap felének a felét nem lehet eleve elkérni, mert vannak olyan összetevői a rezsinek, ami akkor is ugyanannyi, ha nincs ott, mint pl. a fűtés télen, az áramszámla sem hiszem, hogy különsebben nőne, mert egyedül sem sötétben vagy otthon. Ha nem félórát zuhanyozik, hanem gyorsan letusol a vízhasználat sem sok. Szóval azt hiszem, nem kérnék semmit, és ha nekem előállnának a félhavi rezsivel, nem mennék többet. Bőven elég, ha kicsit többet beleadsz a kajába.
Az én pasim 7-ből 6 napot nálam töltött egy éven keresztül. Ő egy szobát bérelt 40 ezer Ft-ért és 200 nettó volt a fizetése. Az én fizetésem nettó 70 ezer volt. A kaja bevásárlásokat feleztük a nyugták alapján. Soha nem jutott eszébe beszállni a rezsibe én meg jó nagy marha voltam, mert nem kértem tőle. Összeköltözés után ez változott, de sokat elárul róla, hogy mekkora szarrágó, hogy soha egy fillért nem adott a rezsibe úgy, hogy nálam fogyasztotta a villanyt, vizet, fűtést. Miatta sokkal többet fűtöttem, mert egyedül magamra nem fűtöttem volna annyit.
Hát jól elcsesztem az életemet. Ennyire becsültem magam, ennyit is kaptam.
Ha ez zavar, akkor járj hozzá te. Gondolom repes az örömtől, hogy állandóan utazgathat hozzád, meg ha valami otthon maradt nála és kell melóba vagy akárhova akkor meg rohanjon oda.
Ne csak az anyagi oldalát nézzük már, könyörgöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!