Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szóvá tennéd barátnődnek ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóvá tennéd barátnődnek ?

Figyelt kérdés

Ha a régebbi orvosi intelmek beigazolódtak mára, pedig csak annyit kellett volna tenni hogy picit jobban figyelni.

Elmondta az orvos mi várható ha nem kezd odafigyelni és ez mára megvan.

2021. júl. 14. 08:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

Az a baj, hogy a kèrdezőnek kicsit sok az igènye.

Nèzzen ki jól, sportoljon, de mellette hajtsa szèt magát 2 állással, plusz ha szülei szólnak, hogy a boltjukba kell segíteni, akkor menjen oda is.

Ja ès emellè mèg legyen jó háziasszony is, aki kiszolgálja a zurát! Merz mèg is csak az a nő feladata.

Na ilyen nőt mèg nem fog találni, pláne jogy ő cserèbe nem tud felmutatni semmit.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

2021. júl. 14. 09:47
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tenném szóvá, ő dolga.
2021. júl. 14. 10:09
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez az a srác aki szeretné ha fogyna a barátnője?
2021. júl. 14. 12:22
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez az a srác és már baromi unalmas, nem irigylem a barátnőjét!
2021. júl. 14. 12:39
 15/20 anonim ***** válasza:
78%
Én ott hidaltam le, ahol kifejtette, hogy több mint egy éve nem szexelnek, mert mindketten lusták elmenni óvszerért. Azt hittem, két ilyen hülye ember nincs. De legalább nem szaporodnak.
2021. júl. 14. 14:53
 16/20 anonim ***** válasza:

Egyikük se azèrt nem vesz óvszert, mert lusta. A lány már gyereket akár, nem èrdeklik a kifogások. Azèrt nem vesz, mert nem az ő èrdeke, hogy legyen.

A kèrdező meg Isten se tudja.... Talán ezzel is bűntetni akarja, amièrt abbahagyta a fogamzáagátlót. Ugyanis emiatt is ment a hiszti annak idejèn.

Mindenesetre megy a játszmázás.

2021. júl. 14. 15:15
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
Csak kérdés, hogy amniket a kérdező írogat, azokból mi igaz. Számomra abszolút elképzelhetetlen, hogy azért nem szexelnek egy éve mert egyik se vesz óvszert. Konkrétan lemész a sarki boltba és veszel. Én az ilyen sztorit egyszerűen nem hiszem el.
2021. júl. 14. 15:34
 18/20 anonim ***** válasza:
59%
Mondom, hogy játszmázás...Mindkettőnek megvan a kattanása, hogy mièrt nem vesz. Ès nem az, hogy messze van a sarki volt. A lány nem akar vèdekezni. A kèrdező meg úgy idióta, ahogy van.
2021. júl. 14. 16:04
 19/20 anonim ***** válasza:
50%
Meg valahol az is közre játszhat, hogy nem lehet valami kihagyhatatlan èlmèny a szex számukra, mivel (szintèn korábbi kèrdèseiből tudom) a kèrdező gyorstüzelèsi gondokkal küzd. Szóval úgy van vele, ha már gyerek nem lesz, azt a nèhány löketet tudja nèlkülözni. 🤣
2021. júl. 14. 16:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Te tudsz tükörbe nézni, de őszintén? Köpj már fel, és állj alá, mert rettentően bnkó vagy. Szerencsétlen nőd.
2021. júl. 15. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!