Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom azért nem kísér el egy esküvőre, mert nem lesz a kedvenc alkoholja felszolgálva?
"És le van írva, hogy ISMERI a párt!"
Hol...?
Az van leírva, hogy a kérdező közeli barátnője a pár egyik tagja. Nekem van olyan közeli barátnőm, akit nem ismeri a párom (egyszer találkoztak, futólag).
De ettől függetlenül nem védeni akarom a kérdező párját, mert valóban tahónak tűnik így elsőre. Meg sem fordul a fejében, hogy elkísérje a párját, akinek ez fontos, hanem jön a kifogás és a bunkózás, hogy nincs pia. Vicc..
Előző vagyok, bocsi 12-es igazad van. Lejjebb írja, hogy ismeri a párt.
Szóval sztornó.
A pár női tagjával én több évig jártam egy suliba és tovább tanulni is együtt kezdtünk el. A pár férfi tagjával pedig együtt is dolgozott egy darabig az én párom. Tehát mindenki ismer mindenkit. A párom egyik lánybarátja esküvőjére pedig én elkísértem a páromat,akit olyan nagyon nem ismertem, így joggal gondoltam, hogy legalább egy esküvőre ő is el kísér. Főleg, hogy legalább olyanékra hívtam el akiket ismer. Igaz tényleg silány a frissítők felhozatala, bor, sör, pálinka. Igazi magyaros, másokra nem gondoltak, akik például a vodkát szeretik vagy a whiskyt.
Először nem gondoltam normálisnak, hogy fel volt háborodva ezen, de ahogy mások hozzá szóltak a kérdéshez elgondolkodtató, tényleg fura. Az is igaz, hogy nem illik a pia miatt menni csak, hisz ez a nap nem rólunk szól és azért akarunk menni mert ismerjük, szeretjük őket. Kitalaltuk, hogy viszünk mi piát páromnak és kész. Köszönöm a sok hozzá szólást! Mindenkit felpontozok aki hozzaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!