Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem tudom elviselni/tolerálni azt, ha a randipartner/párom gyerekként kezeli a kutyát, puszilgatja, az ágyba engedi aludni, egy tányérból esznek, kb mindenek előtt van a házi kedvenc? bővebben
Nekem annyira undorító ha valaki kutyázik, össze-vissza puszilgatja a kutyát, nyalja a kutya a száját, aztán azzal a szájjal akar nekem is puszit adni.
Vagy főzéskor az állat ott van folyton a lábunk alatt, az étkező asztaltól van etetve, egy falat a kutyának, egy falat neki.
ez eleg zagyva igy. akinek kutyaja van, annal normalis, hogy puszit ad neki, olelgeti es ott van vele.
DE van egy hatar azert, mondjuk az egytanyerbol evest nem hinnem, h igaz lenne, az ilyen nyalogatas stb mar tenyleg sok, de szerintem ezt elenyeszo szazaleka csinalja csak akutyatulajdonosoknak.
en szeretem a kutyakat, tehat engem nem zavar, valoszinuleg neked alapbol a kutyakkal van bajod, ha ennyire ki vagy akadva. igy celszeru lenne olyan embert keresned, akinek nincs kisallata, mert a te kedvedert senki nemfogja kidakni a kedvencet.
Szeretem a kutyákat, nekem is van, kint a kertben. Meg is szoktam szeretgetni, de utána rögtön kezet mosok. De soha nem puszilgatnám, meg etetném a tányéromból, hiába tiszta a kutya.
Az exem barátai voltak ilyenek, fiukként nevelték a kutyát, és így is mondták, hogy a fiúnk. Na ők folyton hordozgatták az exemhez a kutyát, közös főzésekre, dupla randikra. Ettünk az étterembe, a kutya ott lihegett a lábunknál és a csaj kézzel evett, egy falat neki, egy a kutyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!