Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig megeszi a kedvenc sajtomat és még a kávémat is megissza. Mi legyen vele?
Én is mindig megeszem a kesudióját, a gyerekeim a csokiját, meg a chipsét, és az üdítője is rendszeresen elpárolog, de már 3 éve eltűri.
Most, hogy mondod, rájöttem, hogy én egy szörnyeteg vagyok.
A kiskutyád, gyereked, férjed, anyósod, testvéred, hörcsögöd? Ki csinálja ezt, nem mindegy!
Feltétlezem, hogy a párod, mivel a felnőtt párkapcsolatok témában van a kérdés, de azért ezt jó lett volna egyértelműsíteni.
Ha felnőttek vagytok, beszéld meg vele. Ha megissza a kávéd, főzhetne neked újat. Ha sajtot kíván enni, rendben van, de pótolja vegyen újat.
Attól függ. A gyakorin kétféle tanácsot kaphatsz.
Ha te vagy a nő, ő a férfi, akkor "dobd ki azt a szemétládát, hát hogy tehet veled ilyet, pfujj!"
Ha te vagy a férfi, ő a nő, akkor "nem igaz, ennyit nem tudsz neki elnézni, te rohadt spúr görcs, az ilyennek nem való barátnő!"
:D
Ami azt illeti elég drága sajtot és kávét szeretek. Persze venni már sosem óhajt csak fogyasztani szereti a dolgaimat.
Ezt nehezen nézem el még a barátaimnak is.
Persze ha megkínálok valakit az más, de pofátlanság kizabálni a hűtőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!