Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 6 éve élek a férjemmel. Félek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melikee3 kérdése:

6 éve élek a férjemmel. Félek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

6 éve élek a férjemmel.

Nagyon boldog, kiegyensulyozott volt a kapcsolatunk.

Nagyon jó volt minden.

Elterveztük hogy lehet egy baba.

Megszületett a kisfiam. 2019- be szúletett meg. Nagyon szép egészséges kisfiú született, mára 2 éves múlt.

Mostanában romlott meg a férjemmel a kapcsolatunk.

Sokat volt távol, mióta a kicsi megszületett azóta minden héten egyszer volt itthon. És egy kicsit nehéz volt mindent itthon egyedül megcsinálnom.

Persze olyan munkahelye volt ahol hetelt sajnos.

De már munkahelyet váltott, most már minden este itthon van, ami meg nekem is szokatlan és a kisfiamnak is.

Nagyon sokat veszekedtünk mióta haza járos, de mikor hetelt akkor is. Minden kicsi apróságon felhúzta magát.

Úgy jött haza a melóbol hogy a munkát haza hozta.

Probáltam helytállni, és biztattam magam hogy hallgasd meg, és segíts neki a problémába.

De ez már nem ment.

Nagyon sokat veszekedtünk a munkája miatt, amihez nekem semmi közöm nem volt.

És már annyira belemerült a munkatémába hogy elfelejtette hogy én és a fiam a világon vagyunk.!.

Igen nehéz volt ezt kezelnem.

Persze a kisfiamnak is aki azt sem tudta hogy most anya és apa miért vitázik.

Kiakartam egyértelmüen hagyni ebből, de nagyon nehezen tudtam magam túltenni a vitákon......

A LÉNYEG az hogy már ott tartunk hogy a szex is kimarad.

2 hétbe csak 1 szer van.

Ezt is probáltam a tudtára hozni, de belém állt.

Azt mondta: De jó hogy neked a baszáson kívül más dolgod nincs.

Én erre: ?????

Szóval mindenen felhuzza magát.

Öszinte leszek, hogy ezt már nem bírom.

Nagyon megváltozott, csak nem tudom mi váltotta ki ezt nála.

2 éve ez megy.

És nem tudom miért.

Nem mondd semmit.

Csak panaszkodik "hogy megint ilyen szar kamionnal kellett menní, és szét ráz az a büdös gebe."

Minden nap ezt hallgatom.

Ha telefonál is napközbe szívem szerint fel sem venném neki a telefont.

De nem tehetem meg, mert akkor már kapnám a kioktatásokat.

A fiunk nevelésébe is beleokoskodik, miközben ő távol van-volt. Én és a fiam azt szoktuk meg hogy csak kettesben vagyunk otthon.

Ha valamit meglát ami nem oda való, már egyből ordibál.

Ha a fiamnak én megengedtem aut hogy segítsen nekem a fürdőben takarítani, és ő ezt nem tudja akkor haza jön, és látja, akkor nekem órdít hogy te normalis vagy?.

Erre én? Miért?.

Aztán kimegy a fürdőből, be megy a szobájába és beül a gépe elé.

Mi már évek óta nem alszunk együtt.

És ő neki külön van egy szobája, olyan mint egy tinié, úgy van neki kialakítva.

Ha szóba jön az hogy alhatnánk együtt, akkor a gyereket hozza szóba, hogy a gyerek meg fog ébredni, akkor árkon bokron megyek hozzá? Vagy mit akarok?.

Mondtam neki hogy csak 1 Ajtó válasz el minket. Csak egy lépés és ott vagyok nála.

Erre vitázik velem, hogy akkor bújjak a valagába is 😢

Fáj ez az egész.

Terhességem alatt nem is mert hozzám nyúlni, sőt akkor sem aludt mellettem, mert állítolag félt hogy megüt.

De sose ütött meg.

Kb 4 éve nem alszik velem.

Ha akar szexelni, menjek be a szobájába, és ha vége az Aktusnak akkor menjek ki a naopaliba aludni.

Köszönöm hogy elolvastátok.

Senkinek nem tudom elmondani sajnos 😟

Férjem 37

Én 24

2021. júl. 5. 22:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj a gyermeked jövőjére és tiszteld Magad annyira, hogy elhagyod.

Már a gyerek születése előtt sem lehetett minden rendben a kapcsolatotokkal, hiszen írtad, hogy már 4 éve külön alszotok.

Meg mi az, hogy a férjednek kvázi van egy külön szobája az ágyával, játékaival, stb. és még ha Te szeretnél együtt lenni vele, menj be a szobájába, de amint vége mehetsz is ki ?! Te jó ég....

Ez a ,,férfi" semmibe sem néz téged, nem tisztel. Gondolom, azért fontos neki, hogy otthon legyen rend,tisztaság,kaja,szex ,de ő vissza már nem ad semmit az anyagiakon kívül. Egyszóval baromi önző.

Szerintem gondolj arra, hogyan tudsz annyi pénzt félretenni, hogy elköltözzetek (bölcsi, albérlet, munka,stb.). Ahogy írtad, a kisfiad sem igazán kötődik hozzá.

Szóval nagyon drukkolok, hogy legyen elég lelkierőd és bátorságod ehhez. Fiatal vagy, hidd el, ennél csak jobbat tudsz találni. De ahhoz első és legfontosabb ,hogy saját magadat is tiszteld és szeresd, mert addig csak ilyen pasikba fogsz botlani.

Drukkolok nagyon!

2021. júl. 6. 08:46
 22/24 anonim ***** válasza:
Úgysem fogo elhagyni, hiszen már 4? éve tűröd a hülyeségeit.
2021. júl. 6. 17:49
 23/24 anonim ***** válasza:

Tipikus példája vagy mikor a szülők szarnak a gyerekükre,

és azok szeretethiányosan mindenféle számukra negatív ,bántalmazó

kapcsolatba menekülnek,egy minimális szeretetmorzsa miatt... :-(

Gondolom nincs is hova menned, és miből megélned, a szüleidre

meg nemnagyon számíthatsz...Sajnos ennek a férfinak nagy hiba volt

szülnöd, de ez most már mindegy,mert ott a kisfiad,

azt kell nézni hogy hozd ki a legjobbat kettőtöknek.

Ha tudsz melót találni,én mindenképp azt javaslom

lépj le, mert az egész életed és a fiadé is rá fog menni

ha egy ilyen közegben éltek.Ez a tíipus csak rosszabb lesz,

jobb nem. Nem könnyű újrakezdeni,de kérj segítséget,

vannak még segítőszándékú emberek,illetve helyek is...

2021. júl. 7. 08:37
 24/24 anonim ***** válasza:
Nagy a korkülönbség. 20on éves koráig még lehet az ember formázni kicsit, utana már nagyon nehéz. Ha nem megy, keressetek fel szakembert. Váltson szakmát, tanuljon valamit.
2021. júl. 11. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!