Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A szülők számára ez mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szülők számára ez mennyire lehet furcsa egy ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A mostohatestvérem nagyon-nagyon felakar szedni (Az édesanyám és az ő édesapja házasok 2 éve) Jelenleg egyikünknek sincs kapcsolata, és többször szóba került már az ő részéről, hogy mennyire bejövök neki stb. Egyébként nagyon durván helyes, számomra 10/10, viszont én ezt nem hangoztatom. Én most 26 éves vagyok, ő viszont már 34. Nagyon jófej és nagyon szimpatikus egyén, viszont előttem mégis ott van ez a mostohatestvér dolog. Elkerülni nem tudom, mivel az apja vállalkozó, nála dolgozik és az ő lakásában lakunk mindketten (ráadásul kb fél éve költözött haza külföldről, mert ott hagyta a barátnője aztán gondolom nem is szeretne most elköltözni), nekem pedig most még nincs annyi pénzem, hogy tudjak egy lakást venni. Szerintetek mennyire gázos helyzet, hogyha lenne köztünk valami? A szülők részéről van beleszólás véleményetek szerint? Tudom, hogy ezt nekem kellene érezni, de kíváncsi lennék a véleményetekre.
2021. jún. 21. 23:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem a 28 éves bátyám jött össze a 26 éves mostohatestvérünkkel. Mindenki külön élt mindenkitől, a szakításuk sem volt vészes, plusz utána mindketten megtalálták a Magy Ő-t, akivel családot alapítottak, viszont a szülők oldala nagyon gáz volt. Bátyámat nem tartották elég jónak a lányhoz, (még a saját apja sem..) így állandóan mérgelődtek meg cikizték őt.

Mindent egybevéve, nem lett volna rossz nekik ez a dolog, ők emberek tudtak maradni végig, nem úgy, mint a szülők...

2021. jún. 22. 09:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Volt olyan exem, akit a mostohatesója nyúlt le.

Össze is házasodtak, vam két gyerekük.

Nekem nagy koppanás volt, de amúgy sima dolog lett.

2021. jún. 25. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!