Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ilyen kijelentés után szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen kijelentés után szeret egyáltalán a párom?

Figyelt kérdés

Több éves kapcsolatban középkorú pár férfi tagja attól teszi függővé a viselkedését és a kedvességét a párja felé, hogy mennyi szex van.

A sok szex miatti nézeteltérés után ezt így meg is mondta.

Én tudom hogy fontos a szex, ennek ellenére nekem nőként így erőltetett és inkább elmegy a kedvem tőle.

Én nem működöm normálisan vagy párom? Véleményetek érdekelne.

2021. jún. 15. 13:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%

Valószínűleg jogos, ha neked ez rosszul esik.

Amúgy mennyi az a szex per hét vagy per hó kb? Mert ha hetekig-hónapokig könyörög és neked nincs kedved, akkor neki is elmegy tőled meg a kedveskedéstől a kedve.

2021. jún. 15. 13:05
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
A szex nagyon is kardinális kérdés tud lenni, ha nagyon eltérőek az igények. Tényleg leírhatnád, hogy mennyi az annyi, illetve hogy van -e oka, vagy kerestek -e megoldást a veszekedés helyett.
2021. jún. 15. 13:13
 3/19 anonim ***** válasza:
14%

Ez a nők kedvenc manipuláló kérdése.

Mintha ez egy ilyen kétállású kapcsoló lenne, ami a szeret-nem szeret pozíciókat veheti fel.

Ha szeretsz, akkor így kell szeretned ahogy vagyok és nem lehet konfliktusunk, hiszen én vagyok neked az IGAZI! :DD Ha problémánk van, az csak abból eredhet, hogy nem voltunk egymásnak az igaziak, hiszen az igazi azért az igazi, mert pont egymáshoz illünk.

Olyan nincs, hogy szeretjük egymást, de egyértelműen konfliktus van közöttünk valamiben és azt észérvek mentén meg kell oldjuk. :)

2021. jún. 15. 13:18
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy hosszabb mélypontom a volt kapcsolatomban. Akkor kb a hátam közepére nem kívántam a szexet, csak csináltam, mert "muszáj".

Sajnos nem igazán élveztem. Az exem nem értette, miért nem kívánom. Én meg nem értettem, hogy ő miért nem érti, hogyha érzelmileg elhanyagolva érzem magam, akkor nem tudom átadni magam a szexben sem.

Szerintem hasonló dolog lehet nálatok is, ha jól értem.

2021. jún. 15. 13:19
 5/19 anonim ***** válasza:
28%
A következtetés lemaradt: a logika alapján egy ilyen kérdés után egyértelműen nem szerethet téged és legfőképpen nem ő az igazi! Ideje a követk..... izé a valódi igazit megkeresni!
2021. jún. 15. 13:21
 6/19 anonim ***** válasza:
84%
Van ahol a hazassagi szerzodesbe is beleirjak, hogy heti hany szexre kell sor keruljon. Ha nem akarsz annyit, akkor megmondod neki. Aztan vagy elfogadja, vagy nem.
2021. jún. 15. 13:28
 7/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. 4/5 azt írta le amit érzek.

heti két szex az megvan, mostanában az is párom miatt.

kevesli nagyon.

2021. jún. 15. 13:31
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen világos.

Ha van valami a párkapcsolatban, ami nagyon zavar és a másik nem igazán nyitott a megoldásra, akkor persze, hogy az embernek nem jön úgy a kedvesség, ez normális reakció.

Ha viszont valami olyasmi jellege van a dolognak, hogy mostantól direkt kedvességmegvonással tüntet és büntet, hát az elég durva.

Amúgy ha keveslem a szexet, legalább olyan fontos magamba nézni, hogy én mit tudok tenni azért, hogy a másik többet kívánja a szexet.

2021. jún. 15. 13:35
 9/19 anonim ***** válasza:
87%

Azt nem tudom, mi a náthás 3,14csáért raboljátok egymás idejét.

Én ilyen "férfitól" már a jelleme miatt is undorodnék. Nem tudnám annyira kívánni a szexet, hogy széttegyem, ez után a kijelentése után.

2021. jún. 15. 13:53
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

Ezek miatt a félreértések miatt siklanak ki a kapcsolatok. A szextől teszi függővé a kedvességét és a viselkedését. Ha nincs szex akkor nem kedves.... mondd már meg nekem, az meg sem fordult a fejedben, hogy esetleg ő a testiséggel fejezi ki a szeretetét? 5 szeretetnyelv nézz utána! K*rvára nem vagyunk egyformák. Nekem a testiség, az ölelés a fontos, a párom viszont ajándékozós típus. Vehet nekem egy házat is ha én egy rohadt ölelésből érezném csak, hogy szeret, hogy fontos vagyok. Neked mit jelent a szeretet? Hogyan kell kimutatni? Mert ha te mondjuk nőként az elismerő szavakra vágyol vagy az együtt töltött időre és nem kapod meg mert a párod egy kedves szót nem szól és nem is tölt veled időt akkor gondolom már nem is szeret. De gondolom te ettől függetlenül ugyanolyan édes vagy, nem hisztériázol, hogy miért nem mentek már ide oda, miért nem veszi észre ha fodrásznál vagy és nem írogatsz ki félóránként kérdést ide. Ha neki a testiség a szeretet kimutatása, ő ebből érzi, hogy szereted és te nem szexelsz vele...úgy érezheti, hogy már nem foglalkozol vele, nem szereted...hogyan kéne viselkednie? Próbálod itt kierőszakolni, hogy te mennyire normális vagy ő meg mekkora bunkó. Nem kötelező!

Keress olyat akivel azonos a szeretetnyelved. Attól amúgy, hogy mi itt bármit mondunk a problémád még nem lesz megoldva. Ha itt valaki azt mondja, hogy de király vagy és egy bunkóval jársz akkor változik a kapcsolatod? vagy a bunkód hozzáállása? Meg kéne beszélni a dolgokat. Ahhoz, hogy működjön a kapcsolat beszélgetni kell, őszintén, akkor is ha nem tetszik amit a másik mond. Nézz magadba és lásd meg, hogy a párodnak kell heti 4-5 alkalom.. tudsz ennyit vállalni? Van hozzá kedved? Megér ez neked ennyit? Ha a válasz NEM akkor szakítani kell és keresni egy állólámpát aki nem akar dugni soha. Tudnám ragozni a végtelenségig de nem hiszem, hogy szükséges. Legjobb lesz ha inkább szakítotok.

2021. jún. 15. 14:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!