Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire normális ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ha egy kapcsolatban ha a nő csak úgy ad kölcsön pénzt az élettársának, ha az később megadja?

Figyelt kérdés
Fél éve élek együtt a barátnőmmel, és külön kasszán vagyunk mivel én gyerektartást fizetek. A rezsit és a kaját közösen fizetjük, a maradékot mindenki arra költi amire akarja. Csak neki ugye mindig jóval több marad. És ha kérek tőle pénzt, akkor fizetéskor mindig vissza kell adnom. A múlt hónap végére elfogyott a pénzem és nem tudtam beszállni a kosztba. Ő ugyanúgy állta a kaját, de fizetéskor ennek is visszakérte a felét, pedig pénzt nem is adott, csak ételt. Másoknál is ennyire komolyan van véve a külön kassza, külön kereset?

2021. jún. 11. 13:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
87%

Nyilván, hisz csak 7-től 8-ig van apa idő.

Ez úgy hangzik, hogy te és a gyerekeid egy kis család vagytok, apa meg kívülről menedzseli ezt, és időpontra játszik a gyerekekkel.

2021. jún. 16. 20:33
 32/37 anonim ***** válasza:
66%
Értem.Nálunk 16:00 tól van anyaidő és apaidő tehát az ovi utántól - lefekvésig.Házimunkában feleségem jóval többet végez de ő kb 6 órát dolgozik és 9-10-et néha utazással 11-et.Mindenünk megvan így is.Nem cserélném el a hét számjegyű fizetésetekre! 34-F
2021. jún. 18. 19:27
 33/37 anonim ***** válasza:
25%
és=én
2021. jún. 18. 19:28
 34/37 anonim ***** válasza:
67%

Hát akkor valamit tényleg jobban csinálsz, ha 9-10 +6 oras meloval mindenetek megvan.

Én egyébkent olyan szivesen vissza mennék dolgozni....de a férjem nagyon nem akar házimunkát vegezni, ami nekem rendben van, de akkor miért kéne még munkahelyen is dolgoznom? Erre mondtam, hogy nem vagyok rabszolga tipus.

Neki egyebkent tökéletesen megfelel, hogy első sorban anya vagyok. sőt.......

El sem várhatnám a házimunkát, mert így is úgy is 14-16 orában lesz.

Nem is a házimunkával megy el sok idö, hanem gyerekekkel tanulni, velük foglalkozni, a férjem egyebként nem szól hozzájuk magyarul pici koruk óta, így perfectül beszél az 5, és a 7 éves angolul....szóval nem igaz, hogy nem foglalkozik velük, mert ez magától nem alakul ki csak úgy. Ha kijön a dolgozó szobábol, akkor is ha csak pár percet is, de velük van, nem csak este, es ott a hetvege is.

2021. jún. 19. 07:19
 35/37 anonim ***** válasza:
32%
Ebben az estben normális.
2021. jún. 19. 07:36
 36/37 anonim ***** válasza:
78%
34: Én nem mentem volna hozzá senkihez, aki nem hajlandó elvégezni a házimunka rá eső részét. Így mindketten építhetünk karriert, a háztartás nem-gyerek részét pedig kiszervezzük a két jó fizetésükből. Sokat tanultam, keményen dolgozom és sokat jelent nekem a saját szakmai sikerem is a férjemé mellett. A házimunka az időm eggyel értelmetlenebb eltöltése lenne. Te is azt írod, hogy nagyon szívesen visszamennél dolgozni. Én már azt is rabszolgaságnak és a képességeim elvesztegetésének érezném, ahogyan te élsz.
2021. júl. 14. 11:14
 37/37 anonim ***** válasza:
22%
Szerencsere nem vagyunk egyformak
2021. júl. 14. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!