Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ha egy kapcsolatban ha a nő csak úgy ad kölcsön pénzt az élettársának, ha az később megadja?
Nyilván, hisz csak 7-től 8-ig van apa idő.
Ez úgy hangzik, hogy te és a gyerekeid egy kis család vagytok, apa meg kívülről menedzseli ezt, és időpontra játszik a gyerekekkel.
Hát akkor valamit tényleg jobban csinálsz, ha 9-10 +6 oras meloval mindenetek megvan.
Én egyébkent olyan szivesen vissza mennék dolgozni....de a férjem nagyon nem akar házimunkát vegezni, ami nekem rendben van, de akkor miért kéne még munkahelyen is dolgoznom? Erre mondtam, hogy nem vagyok rabszolga tipus.
Neki egyebkent tökéletesen megfelel, hogy első sorban anya vagyok. sőt.......
El sem várhatnám a házimunkát, mert így is úgy is 14-16 orában lesz.
Nem is a házimunkával megy el sok idö, hanem gyerekekkel tanulni, velük foglalkozni, a férjem egyebként nem szól hozzájuk magyarul pici koruk óta, így perfectül beszél az 5, és a 7 éves angolul....szóval nem igaz, hogy nem foglalkozik velük, mert ez magától nem alakul ki csak úgy. Ha kijön a dolgozó szobábol, akkor is ha csak pár percet is, de velük van, nem csak este, es ott a hetvege is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!