Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire normális ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ha egy kapcsolatban ha a nő csak úgy ad kölcsön pénzt az élettársának, ha az később megadja?

Figyelt kérdés
Fél éve élek együtt a barátnőmmel, és külön kasszán vagyunk mivel én gyerektartást fizetek. A rezsit és a kaját közösen fizetjük, a maradékot mindenki arra költi amire akarja. Csak neki ugye mindig jóval több marad. És ha kérek tőle pénzt, akkor fizetéskor mindig vissza kell adnom. A múlt hónap végére elfogyott a pénzem és nem tudtam beszállni a kosztba. Ő ugyanúgy állta a kaját, de fizetéskor ennek is visszakérte a felét, pedig pénzt nem is adott, csak ételt. Másoknál is ennyire komolyan van véve a külön kassza, külön kereset?

2021. jún. 11. 13:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

20#

Ez nem extra vágy. Dolgozó emberek is megoldják.

2021. jún. 14. 06:21
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Mi a különbség a rend és a minőségi rend közt?
2021. jún. 14. 08:47
 23/37 anonim ***** válasza:
3%
Hogy minden patyolat tiszta mindig, a legutolsó szekrény alatt is. Full le van porolva minden, soha nem all a vasalatlan stb.
2021. jún. 14. 09:51
 24/37 anonim ***** válasza:
9%

Igen, meg, HA a ferj besegít (de nem a besegit a jo szo egyebkent, hanem, hogy "kiveszi a reszet" hazimunkabol)

De az e fejem nem...nem is nagyon szeret takaritani, es nem is tud.

Vagy ugy gondolod, hogy dolgozzak 10 orat en is valahol munkahelyen, majd EGYEDÜL csinaljam meg a haztartast, plusz gyerekekkel valo foglalkozást, illetve ugye hozni vinni őket (ha nincs virus?

Tudom, hogy sok nő csinálja! En viszont nem vagyok rabszolga tipus

2021. jún. 14. 09:54
 25/37 anonim ***** válasza:
68%
Aham. Hát erre sokan képesek, nem csak azok, akik otthon tespednek.
2021. jún. 14. 09:58
 26/37 anonim ***** válasza:
0%
Marmint mire kepesek sokan?
2021. jún. 14. 10:03
 27/37 anonim ***** válasza:
72%

Olyan rendre, amit minőséginek titulálsz.

Az meg, hogy valaki otthon van, egyáltalán nem jelenti azt, hogy minőségi gyereknevelést tud adni.

2021. jún. 14. 10:13
 28/37 anonim ***** válasza:
57%

"Olyan rendre, amit minőséginek titulálsz."

Persze, csak mint írtam, én nem vagyok rabszolga tipus.

Nekem rendben van, ha a ferjem nem csinál itthon semmit, es a gyerekekkel is csak a boldogabb pillanatokat eli meg, de szerintem nem elvárható egyetlen Nőtől sem, hogy egyszerre dolgozzon, csinalja meg a hahimunka 100%át, meg a gyerkek koruli teendoket....meg még nézzen is ki jól - Vagy szerinted igen?

....tudom, hogy vannak olyan Nők akik ezt megteszik....de en tenyleg nem lennék jó rabszolga. Egyebkent pont a ferjek az, akinek ez tokeketesen megfelel, en szivesebben vennem, ha dolgozhatnék, es kozben osztoznank a gyerekek koruli teendokon, haztartason. De jobb is igy, mert netto 350-400nál tobbet ugysem tudnek haza hozni...

"Az meg, hogy valaki otthon van, egyáltalán nem jelenti azt, hogy minőségi gyereknevelést tud adni."

Ezzel egyet értek!

Nem az én tisztem megitelni. Majd tizen pár év mulva kiderul, hogy jo munkat vegeztem e.

2021. jún. 14. 10:29
 29/37 anonim ***** válasza:
83%
"20":Az összes háztartásban ahol értelmes fehér színű magyar emberek élnek együtt oldják meg a rendet és tisztaságot.Minőségi gyereknevelést vár tőled?2021 van egy gyermeknek mindkét szülőjére szüksége van, mert az anyjától is mást tanul és az apjától is.Mi lenne ha meghalnál intézetbe adná?Azt sem tudja hogy hívják?14-16 órákat dolgozik?Akkor a ti kapcsolatotok is minőségi lehet.Nálatok arról lehet szó hogy a férjed milliókat keres és nem akar semmit csinálni otthon még a gyerekeivel sem foglalkozik.Neked pedig megfelel hogy nincs otthon egész nap a férjed luxusban élsz, ugyanazt megcsinálod amit minden más értelmes dolgozó nő is otthon csak neked nem kell gürizned napi 8-10-12 órában...Szerintem nagyjából ez a ti életetek...
2021. jún. 16. 19:24
 30/37 anonim ***** válasza:
14%

Majdnem! Bár 7 szamjegyü osszeget hoz haza, többnynire 1-essel kezdődik.

Nem, a hetvége szent es serhtetelen!

Először is, általaban itthonrol dolgozik, így a lányok bármikor bemehetnek hozzá, valamint MINDEN NAP, 7és 8 kozott lehalkitja a telefont, és akkor APA IDŐ VAN!!! ami szent es sérthetetlen! Olyankor már kesz a lecke, megvacsiztunk kozosen, ilyenkor meset olvas nekik, jaték stb.

Nagyon szivesen elmegyek dolgozni, örömmel, lehuznék 8-10orat a gep elott en is, de akkor az ő 14-16 meg az en 8-10 ora munkam után, még felezni kéne a háztartást is, (mondjuk iskolaba nem tudom ki vinné oket 😕!)

Most ez szerinted komolyan rendben lenne??? hogy 14 ora után még álljon neki vasalni stb.

Vannak lazább idoszakai, mikor kevesebbet dolgozik, de ha valami határidős, akkor nincs mese, meg kell csinálni, és ebből van a több. Amit a megrendelő kér....

"ugyanazt megcsinálod amit minden más értelmes dolgozó nő is otthon csak neked nem kell gürizned napi 8-10-12 órában.."

Igen, erről beszeltem!

Rengeteg haztartasban dolgozik mindket fel, es nem osztják meg a haztartassal , gyereknevelessel kapcsolatos feldatokat. Mondván "a Nő dolga" vagy ha nem is teljes egészében, de nagyreszt a Nő csinálja, kérdem én; miért?! Ha a Nő is dolgozik???! Erre irtam, hogy en nem vagyok rabszolgának valo tipus.

"Mi lenne ha meghalnál intézetbe adná?"

Bájos! ... Nagyon szereti a lányokat, SOHA nem válna meg tőlük, a minap pont arrol poenkodott, ha harpiává válnák, es olyan lennek mint amiket a beosztottai meselnek a felesegükről, akkor is inkabb tűrne, es nem válna el, mert nem tudna a gyerekei nélkül élni.

Kerdesedre a válaszom , ha valami tortenne velem, nyilvan kérne segitseget, megfizetne egy allando babysittert.

2021. jún. 16. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!