Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan kell igazán boldoggá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell igazán boldoggá tenni egy nőt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sok keresgélés, kalandozás, kiábrándulás után, kicsit több, mint fél évvel ezelőtt megtaláltam azt a nagybetűs Nőt, akiért érdemes megállapodnia az ember fiának. Nagyon nem szeretném elcs*szni ezúttal, sajnos eléggé kezdő vagyok párkapcsolat témában.

Először leírom, én milyen támpontokat tartok helyesnek, és hosszú távon célravezetőnek:

-humor (ebben benne van a megfelelő mennyiségű önirónia, csipkelődés, közös utalgatások)

-kommunikáció

-őszinteség (de nem a faragatlan, túlzott mennyiségű)

-odafigyelés (nem szemmel tartás, hanem meghallgatás, törődés a másik igényeivel, illetve a másik szempontjából megértés)

-kompromisszumkészség

-apró, rendszeres kedvességek (finom bókok, apró ajándékok, figyelmességek - nem a nagyívű, ömlengős szájkaratézások)

-közös programok

-osztozás az otthoni munkákban, a háztartás vezetésében (pl. nem csak vaginával működik a porszívó)

-nyitottság az újdonságokra (nem tartani a megújulástól)

-rendszeres, minőségi szex (odafigyelni a másik igényeire, apró rezdüléseire)

-közös tervek

-érzelmi biztonság

-támogatás (de nem eszetlenül, ha a másik nyilvánvaló hülyeségre készül)

-privát tér adása egymásnak (nem féltékenykedni, nem lihegni egymás nyakába)

Számomra dióhéjban ennyi. Mit javasolnátok még, ami mindenképp fontos lenne észben tartanom? Mi szokott még kritikus pont lenni?

Köszönöm!

2021. jún. 8. 11:50
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
2021. jún. 8. 11:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy másik spiné egy Evoque-kal? Nem fenyeget a veszély :D
2021. jún. 8. 11:59
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Jó dolog, hogy ezekre figyelsz, de nem kell ennyire befeszülni. Milyen idős vagy?
2021. jún. 8. 12:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem feszülök rá ezekre, inkább ösztönből jönnek. 30 múltam :)
2021. jún. 8. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Adjad magadat, mert hiába mondja meg neked bárki a tutit, ha az nem a te személyiségedből jön, előbb-utóbb, úgyis fény derül rá.

"ebben benne van a megfelelő mennyiségű önirónia" ezzel csak óvatosan, nem vonzó, ha valaki mindig magát ócsárolja

2021. jún. 8. 13:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez csak természetes :)
2021. jún. 8. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:
23%
Add oda neki a fizetésed.
2021. jún. 13. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!