Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Havi szinten egy hvg szülőknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi szinten egy hvg szülőknél alvás zavarna?

Figyelt kérdés

Pedig csak 45kmre laknak tőlünk de ha hazamegy olyan még nem volt hogy pl este jöjjön/jöjjünk is haza még ha semmi alkalom se volt.

Ez megy már 3.éve és nem tudom meddig akarja még így a szülő látogatást.

Ha meg nem megyek akkor sértődés van hogy te sose jössz. Igazából 1, nincs kedvem állandóan ott aludni 2, tvzésen kívül semmit nem csinálunk a kötelező mi újság?- á semmi különös kör után.

3, ők se jönnek csak évente 2x szó szerint.

Hiába a megbeszélés semmit se ér.

2021. máj. 27. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
67%

Ez most mièrt is zavar tèged? Mert nem a te szüleidnèl vagytok?

Az jobban zavarna, ha a párom ilyen teszetosza anyuci pici fia lenne, mint te. Akinek rendes munkája sincs, csak alibi bohóckodik a szülőknèl.

2021. máj. 27. 20:08
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Zavarna, mert nem bírom az anyuci pici fia típusú "férfiakat".
2021. máj. 27. 20:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az nem zavar, hogy 3 éve nem tudjátok megbeszélni ezt a problémát?
2021. máj. 27. 20:13
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Zavarna. De ezt nem itt kérdezném, hanem már rég a tudtára adtam volna. Nem 3 év után.
2021. máj. 27. 20:36
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudom, szerintem ebbe semmi rossz nincs. Az kicsit fura hogy ennyire szigorúan kötelezően megy a dolog, de alapvetően én nem gondolom hogy ettől "anyuci fia" lesz az ember. Nekem az mást jelent.

De az fura hogy abból is probléma van ha te nem mész.

Kompromisszum!

2021. máj. 27. 21:23
 6/9 anonim ***** válasza:
24%
Találkozni oké mondjuk egy ebédre és utána 3-4 óra duma, de oda-vissza cuccolni, amitől elmegy az egész hétvége már sok. Pláne nálunk vannak gyerekek összes programjaikkal, meg még a másik adag szülők, maradjon már valami szervezett "nyugi" nekünk is, amikor nem másokhoz kell alkalmazkodni. Egyébként nagy szülinapokkal, karácsonyokkal... stb. sőt évi egy hetes együtt nyaralással sincs bajom.
2021. máj. 29. 08:12
 7/9 anonim ***** válasza:
32%
Engem zavarna.
2021. máj. 29. 13:50
 8/9 anonim ***** válasza:
akiket zavar, ti nem látogatjátok a szüleiteket? :O mert nekem ez baromi fura. mondjuk az én szüleim legszívesebben minden héten látnának, évekig minden 2. héten hazamentem, most már én is a havi 1-et tartom ideálisnak, de azért havi egy, ami mondjuk 2-3, az legyen már fix
2021. jún. 2. 16:03
 9/9 anonim ***** válasza:
*2-3 napig tart
2021. jún. 2. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!