Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha félek vele összeköltözni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha félek vele összeköltözni, lehet nem is szeretem?

Figyelt kérdés
Már jegyesek vagyunk, és nemsokára összeköltözünk, de rettegek. Ez egészséges, vagy talán azért félek, mert nem is szeretem?
2021. máj. 21. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit elrontottátok a sorrendet. Nem árt eljegyzés előtt együtt is élni... Mennyi idősek vagytok?
2021. máj. 21. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy egészséges.
2021. máj. 21. 19:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Együtt lakunk, csak nem ketten.

Huszonévesek

2021. máj. 21. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még fiatalok vagytok. Ha nem laktál még külön így, egyedül valakivel, lehet az ijeszt meg. Vagy tudsz még magadnak mondani olyan okokat, ami miatt még feltételezheted, hogy nem szereted?
2021. máj. 21. 20:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen normális. Bár ha most is együtt éltek, csak nem kettesben, akkor picit fura. Eleinte én is tartottam az összeköltözéstől, de legjobb döntés volt, így utólag. Ne aggódj rajta sokat, feleslegesen, lesz, ami lesz.
2021. máj. 21. 20:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek. Nincs más okom félni egyébként :)
2021. máj. 21. 21:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!