Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nagyon sokat fogyott a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sokat fogyott a barátnőm és ő nem veszi észre magán, ez normalis?

Figyelt kérdés

Azt mondja hogy ugyan úgy néz ki mint eddig, és hogy annyira nem vékony, hasát is nagynak látja magának meg abból fogyni akar.

Amikor össze jöttünk 55 kg körül volt, akkor szebben nézett ki kerekebb volt a melle, segge. Ilyen volt 3 évig. Nyáron költözött ide hozzám.

Most 47 kg és ha mondom neki hogy híznia kéne kiabál.

Reggel nem eszik csak délben és estefelé akkor sem sokat.

2021. máj. 17. 23:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

9

Értelek és igazad van.

2021. máj. 18. 11:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Anorexiás... kettő dolgot tehetsz:

- vagy vele maradsz és tönkremész az aggodalomtól, a veszekedésektől (ő tagadni fogja ugyanúgy, és ordít veled, ignorál, nem fog enni stb)

- vagy szakítasz

Voltam anorexiás, bulimiás, gyakorlatilag magammal együtt mindenki mást is tönkretettem idegileg, lelkileg..

Én 35 kilósan döbbentem rá, hogy ez így nem oké (de még ott sem láttam magam soványnak, az a vicc), mert már meghalni sem volt erőm.

2021. máj. 18. 19:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Olyan hülye mint én, már elnézést hogy így mondom.

Bár én majd 70ről fogytam le. Addig oké lenne, de 47-8 kgra én is még 2019-ben. Csúnya volt a 160 centimmel is. De én láttam magamon, hogy az úgy gáz. Pont úgy néztem ki, ami másokon nem tetszett. De annyira "belegyogyóztam" a kalória számolásba meg abba hogy csak 1200 kalória, hogy alig mertem enni. Sokáig nem is szedtem vissza. 52 kg-ra visszatornáztam de ott is maradtam sokat. Aztán mostanában szedtem fel magam 55re. Ettem a hizlaló kaját legtöbbször megint este. Így aztán visszajött. Most így okes. De már meg nem akarok vissza felmenni annyira amennyire voltam, úgyhogy kell valami mérték meg hogy ne este. De erről fogyni sem kellene megint.

Nehezen tálalom a jó arányokat mert van hogy enni sincs kedvem, olyankor kimarad a fél nap is. Az sem jó. Ha este eszem meg az sem.

Ő túl sovány! Bajok vannak a fejével! Nekem is mániám lett a hasam, bár én már kezdem elfogadni, hogy lapos nekem sosem lesz. 2 évbe beletellett. Ahhoz jobban szeretek enni meg lusta vagyok rendszeresen edzeni.

Úgyhogy beszéljetek vele. Bár állítom nem elégedett magával ő sem, sosem. Mindig van ami nem jó. S azt hiszi lehet, más jobban elfogadja őt ha kg-ra kevesebb, vékonyabb mert megjegyzést tettek rá. Vagy valakihez méri magát...

2021. jún. 22. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!