Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy a barátnőm minden héten rendel valamit?
Ti is ilyen gyakran szoktatok?
2021. ápr. 7. 22:33
Sajnos én is ilyen vagyok. Nem minden héten ugyan, de minden hónapban akad valami. Magamnak fizetem, és tudom, hogy nem jó, ezért próbálom visszafogni. De ahhoz nekem a komplett internetet le kellene tiltani, mert mindig van valami, amit meglátok és azonnal akarom.
2021. ápr. 7. 22:39
Ha van rá pénze, hadd rendelgessen. Elég gyakran rendelek én is, de én az élelmiszeren kívül mindent netről szerzek be (ruha, könyv, kozmetikum, étrendkiegészítő stb).
2021. ápr. 7. 22:42
Addig jó, amíg ő fizeti magának.
Én igyekszem tudatosan vásárolni, ha van táskám, nem veszek mellé még plusz x db-ot, csak mert épp akciós, vagy jól néz ki. Felesleges. Ruhából is annyi van, amennyi pont elég.
Lehet unatkozik, vagy épp nem tud mit kezdeni a pénzével, divatmániás, vásárlásmániás, ezekkel a tárgyakkal akar pótolni valamit, ezekkel akar neked tetszeni, vagy épp ezek adnak neki önbizalmat.
2021. ápr. 7. 22:51
Egy 20 évestől még elnézhető, de egy felnőtt ember tudjon bánni a pénzzel, tegyen félre, ne szórja értelmetlenül. Engem is idegesítene, ha a párom egyrészt ennyire materialista, másrészt ennyire meggondolatlan lenne. Fogadjunk az a típus, akinek a hónap végén talán egy 10 ezres marad a kártyáján, vagy már akár kölcsön is kell kérnie, és ez így megy minden hónapban, nem lép soha szintet az életben.
2021. ápr. 7. 23:00
Nem írsz részleteket. Együtt éltek, fizeti a közös dolgokat?
Ha nem, akkor semmi közöd hozzá, mire költi a saját pénzét.
Ha együtt éltek és nem fizeti a közös dolgokat, akkor jogos, hogy ki vagy akadva.
Harmadik verzió, hogy együtt éltek, fizet minden közös kiadást és így költi el a maradék pénzt. Ebben az esetben is neki van igaza, az ő pénzét arra költi, amire akarja.
2021. ápr. 7. 23:15
Tipikus nő. Nincs mit felvenni, de ömlik a ruha a szekrényből.
2021. ápr. 8. 00:31
Ő fizeti,legalább független és nem lesz olyan aki a saját fizujából mástól kéreget engedélyt samponra..
2021. ápr. 8. 03:43
Ismerek ilyet, aki ezt csinálja, nem normális. Már a havi fizetés megkapása előtt be van osztva hogy milyen luxuscikkekre akarja elszórni. Hamar elkölti a fizut, aztán hónap vége felé már kajára se marad pénze. Kedvenc témái a "másoknak, a gazdagoknak milyen jó", "honnan van nekik ennyi" stb.
2021. ápr. 8. 03:59
Azért a férfiak közt is van nem kevés vásárlás mániás. Az exem pl. minden szart megvett, aztán pár hónap múlva ment a kukába, mert nem volt rá szüksége.
2021. ápr. 8. 07:57
Kapcsolódó kérdések: