Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nagyon sokat fogyott a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sokat fogyott a barátnőm és ő nem veszi észre magán, ez normalis?

Figyelt kérdés

Azt mondja hogy ugyan úgy néz ki mint eddig, és hogy annyira nem vékony, hasát is nagynak látja magának meg abból fogyni akar.

Amikor össze jöttünk 55 kg körül volt, akkor szebben nézett ki kerekebb volt a melle, segge. Ilyen volt 3 évig. Nyáron költözött ide hozzám.

Most 47 kg és ha mondom neki hogy híznia kéne kiabál.

Reggel nem eszik csak délben és estefelé akkor sem sokat.

2021. máj. 17. 23:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
36%
Ugyanazt tudom mondani, mint az előző kérdésnél, csak ott meg az volt a baj, hogy meghízott a nő🤣Ha neked így nem tetszik és nem hajlandó változtatni, akkor szakíts. Csak azt azért ne felejtsétek el, hogy minden ember teste változik az élete során (a tiéd is), hol hízunk, hol fogyunk. Ha valakit igazán szeretsz, szereted pár kg plusszal meg mínusszal is. Ha nem, akkor csak szexre akartad tartani, csak addig, amíg épp jól néz ki, meg hogy lehessen mutogatni a haveroknak. Ez nem igaz, sírig tartó szerelem, tehát értelmetlen a kapcsolatotok.
2021. máj. 17. 23:18
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
Tényleg jó párhuzam a két kérdés így együtt. :)
2021. máj. 17. 23:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nem mindegy, hogy hány centi ehhez a 47 kilogramm-hoz. Elvileg lehet anorexiás és akkor érdemes lenne megpróbálni valahogy kizökkenteni ebből. Beszélni a szüleivel, orvos ismerősökkel, barátaival és együtt eléállni és elmagyarázni, neki, hogy beteg.

Megkérdezni, hogy ő szebbnek érzi-e magát, mint mikor kövérebb volt és összehozni egy őszinte beszélgetést arról, hogy te szebbnek láttad teltebben.

DE CSAK AKKOR, HA ANOREXIÁS AZ ILLETŐ ÉS Ő NEM TUDJA MAGÁRÓL EZT.

Ez a különbség az anorexia és a kövérség között. A teltebb emberek általában tudják magukról, nincs szükség rá, hogy mások "megmondják" nekik, hogy azok.

2021. máj. 17. 23:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a sztori. Az anorexia valójában arról szól, hogy az ember nem tudja irányítani az életét, fél, és ezért az egyetlent irányítja amit lehet, az evést.

Úgy általában boldog az a lány? Ő irányítja az életét, vagy sodródik az árral?

2021. máj. 18. 07:48
 5/13 A kérdező kommentje:

170 centi magas.

És én szeretem ugyan úgy mint eddig.

2021. máj. 18. 09:14
 6/13 anonim ***** válasza:
33%
170 centis férfiként én 81 kg vagyok XD
2021. máj. 18. 09:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mielőtt rászálltok, még annyit érdemes lenne kideríteni, hogy nem szervi gond-e. A tesóm ennél magasabb és 47 kiló volt és nem nagyon volt kedve enni. Kiderült, hogy cöliákiás, mivel mindenben volt glutén, így a szervezete már semmit nem kívánt. Mikor átállt a gluténmentes étkezésre, akkor fél év alatt vissza is hízott 5-7 kilót, pedig nem figyelt jobban oda az evett mennyiségre.
2021. máj. 18. 09:50
 8/13 anonim ***** válasza:
49%

7

"Most 47 kg és ha mondom neki hogy híznia kéne kiabál.

Reggel nem eszik csak délben és estefelé akkor sem sokat."

Ebből nem tűnik úgy, hogy szervi baja lenne...

Megnéztem a BMI-t, bőven a normál alatt van.

2021. máj. 18. 10:04
 9/13 anonim ***** válasza:
65%
8. Nekem is gyanús az anorexia (a 3. és a 7. hozzászóló is én vagyok), csak nem akarok látatlanban diagnosztizálni valakit és tényleg akár az is előfordulhat, hogy betegség miatt nem kívánja az ennivalókat.
2021. máj. 18. 10:57
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha 170 centihez 47 kilósan nagynak látja a hasát, és alig eszik ott gond van. Próbáld rávenni valahogy, hogy nézzen szembe a bajával, bár az nehéz lesz.
2021. máj. 18. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!