Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy történt a barátotoknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy történt a barátotoknál az első olyan együttalvás, mikor menstruáltatok, ő hogy viszonyult hozzá?

Figyelt kérdés

Sajnos nekem borzasztó erősen van meg, éjszakára az erősebb napokon nem elég a legnagyobb tampon (super plus), muszáj berakjak éjszakai betétet is, és még olyankor is van, hogy átázok. A használt tampont/betétet be szoktam csomagolni wc-papír mellett papírba (szórólap, reklámújság) is, mielőtt kidobom. Nagyon gáz lenne, ha kérnék tőle ilyet, mikor nála vagyunk?

Megj.: bőven 18 feletti vagyok, volt már több kapcsolatom, de eddig mindig úgy alakítottam, hogy azon az 5-6 napon ne aludjunk együtt. Mostani párommal viszont szeretném megpróbálni.

2021. máj. 8. 16:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Még a legszexibb nők is menstruálnak. Ez már rég nem tabu szerintem egy épeszű férfinak sem. Én pl szeretem ha olyankor mellettem van, megölel. Olyankor különösen ígényelem a törődést. Amúgyis gondolom g€cis is volt már a lepedő, ő mégsem szégyellte.
2021. máj. 8. 20:31
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Az igazi zvaj itt az, hogy te undorodsz magadtól, utálod magad olyankor. El kell fogadnod, hogy ez is a tested bonyolult működésének a része. Ettől vagy nő, ugyanúgy, ahogy szexi is, ez mind a nőiesség része. A pasi (hacsak nem valami nagyon nem normális) pontosan tudja, hogy ez egy természetes folyamat. És valószínűleg úgy fog viszonyulni hozzá, ahogyan te ezt megéled. Ha elfogadod magad, akkor ő is ezt látja. De biztos kevesebbet problémázik rajta, mint te.

Technikai tipp:

Törölköző magad alá estére, lehetőleg piros vagy fekete

Menstruációs kehely. Csodát tesz. Nem mondom, nekem is szivárog picit, de pont annyira, hogy egy éjszakai betéttel együtt kibír 9-10 órát a legerősebb éjszakán is, így nyugodtan alhatok. Előtte gyengébb volt a vérzésem pár évig, aztán erősebb lett, és mindent próbáltam, vattát, rongyokat tettem oda, de katasztrófa lett reggelre. Így meg sokkal jobb, a tamponnál sokkal több vért felfog és a TSS kockázata is kisebb. Olvass utána, neked milyen fajta lenne jó, és próbáld ki! Facebookon van csopirt is, ami segít ebben.

De ami a legfontosabb: szeresd magad. Gyönyörű és csodás nő vagy akkor is, amikor épp mentsruálsz. A tested rengeteget dolgozik ezzel, mindezt érted, azért, hogy gyermeked lehessen majd egy nap. Segíts neki, szeresd és segítsd, ne utáld.

2021. máj. 8. 23:09
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

figyelj én valamilyen szinten tisztaság mániás pasi vagyok és simán el tudom fogadni nem csinálok belőle ügyet,pedig ha valaki én aztán tényleg ki tudnék akadni ilyesmin. A szeretet és a józan ész felül írta.

25f

2021. máj. 9. 08:13
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ennyire nem kéne iparkodnod, hogy megfelelj másoknak. Ha egy természetes dologtól undorodna, elhúzódna vagy arra kérne hogy legközelebb ne talizzatok ha megvan, azonnal hagyd ott és kész. ha mindig szép akarsz lenni, akkor sosem fog kiderülni milyen az ő igazi arca. Szükséged van a reakcióira akkor is amikor épp nem vagy szép, okos, jó, egészséges stb. Az alapján tudod eldönteni, hogy most vele vagy nélküle folytasd az életed.
2021. máj. 9. 17:08
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem is tudta, hogy épp megvan. Természetesen viselkedtem, fel se tűnt neki.
2021. máj. 9. 18:39
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Betettem egy betétet és aludtunk. Mégis mit gondolsz?

Igen, volt, hogy átáztam, szr volt felkelteni hajnalban, hogy bocsi, de ágyat kéne húzni. Én kb sírtam a szégyentől, ő meg oké, fáradt volt, de áthúztuk az ágyneműt, aztán magához ölelt és aludtunk tovább.

2021. máj. 10. 17:14
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor lesz problema ha te csinalsz belole problemat. Probald ki a menstruacios bugyit, hatha bejon.
2021. máj. 11. 22:08
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

A te belső kényszereidet,önutálatodat pszichológus tudja kezelni.

Egy felnőtt férfi nem fog kiábrándulni belőled, mert nő vagy.

2021. máj. 12. 08:26
 29/30 anonim ***** válasza:
Régebben sport ( küzdősport) múltam miatt rengeteg férfivel dolgoztam együtt, vettem részt nemzetközi edzőtáborokon. Soha senkit nem zavart ez az állapot, pedig volt átázás, rosszullét is a lányoknál. A saját életemben sem okozott sosem problémát. Jól is néznénk ki, ha feleségként, gyerekes anyaként panzióba mennék olyankor:))) Az életben vannak olyan helyzetek is, amikor nem lehetünk csúcsformában. Ezzel a párod is így lesz hidd el.
2021. máj. 22. 15:45
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Haha, erről eszembe jutott, hogy mióta elmúltam 40, mindent összevérzek, de durván. A bugyijaim, a lepedőm, a nadrágom/szoknyám, mindent. (Előtte soha.) Volt olyan is, hogy arra jöttem haza, hogy a szoknyám csupa vér volt hátul. :)) Szerintem senki nem nézett hülyének, pedig vadidegenek. Akkor a te saját partnerednek mi baja lehetne ezzel?

Ahogy írták, törölköző (akár kettő, három, stb.) alád, puha pamut bugyi, a kehely meg jól hangzik.

2021. máj. 22. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!