Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy történt a barátotoknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy történt a barátotoknál az első olyan együttalvás, mikor menstruáltatok, ő hogy viszonyult hozzá?

Figyelt kérdés

Sajnos nekem borzasztó erősen van meg, éjszakára az erősebb napokon nem elég a legnagyobb tampon (super plus), muszáj berakjak éjszakai betétet is, és még olyankor is van, hogy átázok. A használt tampont/betétet be szoktam csomagolni wc-papír mellett papírba (szórólap, reklámújság) is, mielőtt kidobom. Nagyon gáz lenne, ha kérnék tőle ilyet, mikor nála vagyunk?

Megj.: bőven 18 feletti vagyok, volt már több kapcsolatom, de eddig mindig úgy alakítottam, hogy azon az 5-6 napon ne aludjunk együtt. Mostani párommal viszont szeretném megpróbálni.

2021. máj. 8. 16:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
12%
én sem szeretem ha férfi van a közelemben azon a napon, nemcsak hogy mindenütt fáj, de megváltozik az illatom is, és a betét és a vér szaga erősen érződik még gyakori cserénél is. És nekem sem sikerül mindig elkerülnöm, hogy foltos legyen a lepedő, törülközőt teszek alá. Azt ajánlom, hogy ha így akarod, akkor hazsnálj éjszakára is tampont és egy sima pamut tisztasági betétet, ne pedig azt a műanyagos menszes betétet. Napközben kétóránként mosd meg magad alul, tamponozz és használhatsz intim dezodort is.
2021. máj. 8. 17:16
 12/30 anonim ***** válasza:
98%

Lehet, hogy 18 ev feletti vagy, de fejben nagyon nagyon eretlen. Egyszeruen nem tudom elhinni, hogy ilyenbol csinalsz problemat hogy uristen rendes bugyiban vagy es jezusom biztos kiabrandul beloled emiatt.. ne haragudj de ha kiabrandul akkor az nem emiatt lesz, hanem amiatt hogy ilyeneken problemazol. Noj fel fejben is azt javaslom. A menstruacio tok normalis dolog, minden novel megesik hogy atazik, azoknal is akik ferjnel vannak, es meg sosem hallottam olyan esetrol hogy valas lett emiatt... Egy felnott ertelmes ferfi tudja hogy ilyen letezik, nem problemazik ezen. Egyebkent pedig irigylem a gondjaidat.

39/N

2021. máj. 8. 17:23
 13/30 anonim ***** válasza:
98%
Ezzel a megfelelési kényszerrel érdemes lenne mélyebben foglalkoznod, mert csak megnehezíti az életed. Jó szándékkal mondom.
2021. máj. 8. 17:28
 14/30 anonim ***** válasza:
97%
El ne áruld a srácnak, hogy büdöset szoktál kakilni :)
2021. máj. 8. 17:29
 15/30 anonim ***** válasza:
30%
És mi lenne ha állítanál ébresztőt mondjuk éjjel 3ra, szépen felkelsz, elmész cserélni és woálá. Máris csökkentetted a felére az esélyét annak hogy átázol éjjel.
2021. máj. 8. 17:36
 16/30 anonim ***** válasza:
99%

Ez egy nagyon káros hozzáállás részedről. Egy jó kapcsolat egyik ismérve, hogy akkor is szeretitek egymást és ott vagytok egymásnak, amikor a másik éppen nincs toppon.

Pont menstruáció kapcsán volt, hogy annyira rosszul voltam, hogy egyenesen állni nem tudtam, de ott volt mellettem a barátom és ápolgatott. Szexi voltam? Ó, nagyon nem. Olyan is volt, hogy a barátom összeszedett valami nyavalyát, és két napon keresztül hányt. Szexi volt? Nagyon nem. De ápolgattam végig, mert emberileg lehetetlen, hogy mindig kifogástalan legyél és attól, hogy az egyikőtök éppen rossz passzban van, ugyanaz az ember, akit szeretsz (jó esetben).

Sose leszel boldog a párkapcsolatodban (és alapvetően az életben), ha ilyen lehetetlen elvárásaid vannak magadfelé.

25/N

2021. máj. 8. 17:40
 17/30 A kérdező kommentje:
Ha ébresztőt állítok azzal őt is feleslegesen felkelteném.
2021. máj. 8. 17:53
 18/30 anonim ***** válasza:
99%

Szerinted őt érdekli milyen bugyiban alszol?

És valószínűleg tisztában van azzal is, hogy a barátnője minden hónapban menstruál.

Mit görcsölsz olyanon amin nem kell?

2021. máj. 8. 18:46
 19/30 anonim ***** válasza:
88%
18 éves srác vagyok semennyire nem zavart az ha a barátnőm menstruált normális értelmiségi embert ez nem érdekel
2021. máj. 8. 18:52
 20/30 anonim ***** válasza:
86%

Ha már ennyire görcsölsz akkor nem a bugyin akadnék ki, hanem, hogy nincs szex azokon a napokon. Az szerintem kiakasztóbb lenne.

Nem mondom, hogy nem értem meg a fiatal lányok megfelelési kényszerét, de egy hús vér nőt mindig jobb szeretni, mint plastik barbi babát.

2021. máj. 8. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!