Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy történt a barátotoknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy történt a barátotoknál az első olyan együttalvás, mikor menstruáltatok, ő hogy viszonyult hozzá?

Figyelt kérdés

Sajnos nekem borzasztó erősen van meg, éjszakára az erősebb napokon nem elég a legnagyobb tampon (super plus), muszáj berakjak éjszakai betétet is, és még olyankor is van, hogy átázok. A használt tampont/betétet be szoktam csomagolni wc-papír mellett papírba (szórólap, reklámújság) is, mielőtt kidobom. Nagyon gáz lenne, ha kérnék tőle ilyet, mikor nála vagyunk?

Megj.: bőven 18 feletti vagyok, volt már több kapcsolatom, de eddig mindig úgy alakítottam, hogy azon az 5-6 napon ne aludjunk együtt. Mostani párommal viszont szeretném megpróbálni.

2021. máj. 8. 16:29
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha 18+ vagytok akkor értelmes férfiak számára es se nem ciki, se gáz, ellenben teljesen normális.
2021. máj. 8. 16:42
 2/30 anonim ***** válasza:
99%

Amugy hogy akarjátok, hogy a pasik természetes dolognak tekintsék ezt, mikor ti se tudjátok annak tekinteni?:D

Nincs ebben semmi szégyelni való istenem, nem találkozol velük mikor megvan, nagyon gyerekes.

22/L

2021. máj. 8. 16:49
 3/30 anonim ***** válasza:
99%

Az élet velejárója.

Nekem férfiként volt egyszer vesegörcsöm, mikor a barátnőmmel együtt voltunk.

El kellett volna küldenem? Hogy ne lássa?:D

2021. máj. 8. 16:53
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gáz nem volt benne, se én, se ő nem érezte kellemetlennek.
2021. máj. 8. 16:59
 5/30 A kérdező kommentje:
Nem akarom összevérezni a lepedőjét, ágyneműjét például. Nem tudom, mennyire fogja zavarni, hogy rendes bugyi van rajtam, nem csipkés tanga, nem akarom, hogy kiábránduljon belőlem totálisan. Ilyen napokon én is utálom saját magamat.
2021. máj. 8. 17:05
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Még ha nagymama bugyi lenne rajtad, akkor se ábrándulna ki belőled ha szeret....

Ne legyél már ilyen butuska!

2021. máj. 8. 17:08
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha ilyenek miatt kiábrándul belőled, nem vesztettél sokat.
 8/30 anonim ***** válasza:
99%

Magam alá terítettem egy törülközőt és úgy aludtunk összebújva. Az elején mondtam neki, hogy az első egy-két napon nagyon erősen görcsölök, szóval ha este arra kelne, hogy nyögdécselek ne ijedjen meg, csak emiatt van. Mondjuk Cataflam-mal ez is kordában tartható.

Ha esetleg véres lesz a lepedő, mert átázol, hát, van ilyen. Kimossátok, ennyi.

Tampont nem használok, a betétet pedig mindig annak a csomagolásába dobom ki. Mármint így:

[link]

Feleslegesen aggódsz, egy értelmes férfit korántsem érdekel és/vagy zavar annyira, mint amennyire láthatóan téged.

25/N

9/30 anonim ***** válasza:
96%
Jesszus, ha nem menstruálok sem alszom csipkés tangában, kényelmetlen és nem is egészséges. Ha emiatt kiábrándul belőled, akkor minek vagytok együtt egyáltalán? Ha meg még nincs meg ekkora bizalom és szeretet, nem kell vele aludni.
 10/30 A kérdező kommentje:
Van bennem egy belső kényszer, hogy mindig tökéletesen kell kinéznem, nem ő támaszt felém ilyen elvárást. Azt akarom, hogy érezze, neki van a legszexibb barátnője a világon, legyen rám büszke.
2021. máj. 8. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!