Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Felelősek-e azok az anyák a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felelősek-e azok az anyák a gyermekeikért, akik bántalmazó kapcsolatban maradnak a gyerekük apjával? Ha ő maga is le lett építve az évek alatt?

Figyelt kérdés

Így a gyerekek úgy nőnek fel, hogy anyát heti szintjen bántják, szavakkal. A fenyegetések;dühkitörések gyakoriak. Az ilyen gyerekek nyugalmi pulzusa magas, mert készenlétben vannak folyton, kiszámíthatatlan mikor mi fog történni.Az ilyen anyáknak akkor is kéne tenniük valamit, ha ők maguk is áldozatok, nem?

Sok nő teljesen feláldozza a gyerekeit a párjukért, csak mert nem mernek lépni/ anyagilag nem tudnak.

#gyerekek #áldozat #bántalmazás #mártír nő #életképtelen nők #szubmisszív nők
2021. máj. 7. 06:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem a te dolgod megvédeni az anyádat, vagy a testvéreidet, vagy bárkit. A saját életedhez jogod van. A testvéreidért elsősorban anyád a felelős.

Megérdemled, hogy saját, nyugodt életed legyen, és ha ezt elkezded, jobban tudsz a testvéreidnek is segíteni majd. Lesz hova menniük nekik is, anyád meg egye meg, amit főzött.

2021. máj. 7. 08:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 6-os írja "anyám engem használt fel a saját lelke megnyugtatására amiatt, hogy képtelen volt kilépni egy szar házasságból. Tulajdonképpen rám hárította ezzel az egész felelősséget, ezzel tovább gyötörve az én lelki világomat is.". A gyerek miatt maradunk együtt az mindig egy gyáva kifogás. Anyukád lépni akarnak már ennyi év alatt lépett volna. Ketten is tudnátok menni, vagy testvéreiddel is albérletbe, ennyi ember csak megoldja az anyagi részét. Nem a Te felelősséged, nem cseszheted el az egész élteted.
2021. máj. 7. 08:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az ilyen anyák nagyon is felelősek. Amikor anyákká váltak, felelősséget vállaltak a gyerekért, és annak testi, lelki épségéért is.
2021. máj. 7. 11:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Az én anyám is ilyen, apám egy alkoholista. Szeretem az anyámat, de ő lelkisérült lett apám miatt, én meg miattuk. Szerencsére felnőttként már jobban tudom ezt kezelni, de még mindig velük kell foglalkoznom.
2021. máj. 8. 02:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp lépj le, anyád is szégyellje magát, hogy zsarol téged! Szolgahajlamú, gyenge jellemű ember. Ilyenkor az anya ugyanolyan mértékben hibás, mrt gyáva kilépni a bántalmazó kapcsolatból. Eleve nem is lett volna szabad ilyen férfinek szülni. De ha már megtette, akkor utólag kéne a gyerekek érdekében válni. Nehogymár a te lelkiismeretedre hárítsa a hibáját! Állj a talpadra és éld a saját életedet! A testvéreid is lépjenek le, ha nagykorúak lesznek!
2021. máj. 8. 04:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!