Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért szeret néhány nő eltarto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeret néhány nő eltartottként élni? (nem olyanra gondolok, aki kisgyerekkel van otthon)

Figyelt kérdés
Nekem ez mindig nagyon fura volt, mivel mérnök vagyok, sokat tanultam, imádom a munkám. Persze pár hétig el tudnám viselni, hogy mindent fizetnek nekem és nem kell megmozdulnom, de egy idő után elkezd hiányozni a szellemi munka, a kihívások. Az ilyeneknek életcéljaik sincsenek? Meg milyen dolog, hogy a pasijuk osztja be a pénzüket?

2021. ápr. 30. 21:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Marha egyszerű a válasz: az ember mindig a maga számára jobb utat választja. Van, aki abba menne pszichológiailag tönkre, ha egyedül kéne feltalálnia magát a végtelen szabadidejében a négy fal között, van, aki meg abba menne emberileg tönkre, ha egész nap aljas munkatársakkal kéne vívódnia ötszörös energialeszívással, mint amit maga a munka jelentene, de mint tudjuk, a munkahelyek nem is igazán a munkáról szólnak, hanem arról, hogy egyesek ott akarnak szociális életet élni. Sajnos a legtöbb munkahely napjainkban nagyon nem olyan, hogy az ember élvezze, hogy ott lehet. Nincs mindenkinek akkora szerencséje! És az is lehet, hogy az otthon maradást választó nő simán megvarrja magának addig azokat a ruhákat, amit a kevesebb bevétel miatt nem tudna megvenni...
2021. máj. 1. 19:41
 22/23 anonim ***** válasza:

Én eltartott vagyok... hát úgy a covid óta, mert a munkám megszűnt - mind a kettő.

Nem öröm, de ez van. Viszem a háztartást, az adminisztrációt, mindent. A páromnak munka után gyakorlatilag semmi fontos dolga nincs, mert minden számla befizetve az összes ügyintéznivaló kész, meleg étel, sütemény, tiszta lakás.

Aminek örülök, hogy így van időm a hobbimra, ami kreatív tevékenység, és kikapcsol.

2021. máj. 4. 22:14
 23/23 anonim ***** válasza:
Bár az is iagz, hogy mellette pl tanulok olaszul, svájci németül és angolul (ezt már elég jó B1-es szinten).
2021. máj. 4. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!