Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan emberek, akiknek szingapúri, maláj, vagy (arábiai) muzulmán párjuk van? Kérdeznék néhány dolgot tőletek.
Ha igen:
Melyikőtöknél éltek?
Ha többnyire egy adott államban, mikor és hányszor látogattok el a párotok országába?
Rokonok utaz(taz)ását meg tudjátok oldani?
Eleinte mennyire volt gond a rettentő nagy távolság?
Honvágy kérdésével hogy álltok?
És a két legfontosabb: mennyire zavaró (ha zavaró) a két különböző anyanyelv (és emiatt a problémás/nehézkes, vagyis nem túl folyékony/gördülékeny beszélgetések), illetve a szintén teljesen eltérő vallás?
Elso, szerintem a kerdes nem neked szolt, mert ezek szerint egyik kategoriaba sem vagy besorolhato a megcimzett leendo valaszadok kozul. A felesleges gyulolkodest meg inkabb keruljuk.
Kerdezo az en parom muszlim, de nem arabiai vagy tavol-keleti. Nem tudom, hogy igy is erdekel-e a valaszom:).
Ha nem keleti, sem nem muzulmán, akkor melyik országból származik, ha így elnyom/lenéz egy másik államból származó embert?
"De soha nem megy a ferje orszagaba es a gyereket sem engedi." Csak nem ijedt meg A lányom nélkül soha című film megnézése után? :D
Bocsáss meg, de a nyolcas válaszodat nem igazán értettem. :)
A filmnek persze, hogy van alapja, de nekem ennek ellenére hihetetlen, hogy ha Iránba ellátogat valaki, akkor ott egyből egy halom gonosz ember (eltúloztam) veszi őt körül... Nem minden ember olyan ott, mint a filmben.
"Ha nem alkalmazkodsz, az elobb utobb a kapcsolat rovasara megy."
Ez a probléma engem nem fenyeget.
"Ha nem muzulman orszagban eltek ugy tobb a kompromisszumra a lehetoseg."
Ezért írtam konkrét példának Szingapúrt.
Fogalmazzunk úgy: nem volt véletlen! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!