Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért szeret néhány nő eltarto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeret néhány nő eltartottként élni? (nem olyanra gondolok, aki kisgyerekkel van otthon)

Figyelt kérdés
Nekem ez mindig nagyon fura volt, mivel mérnök vagyok, sokat tanultam, imádom a munkám. Persze pár hétig el tudnám viselni, hogy mindent fizetnek nekem és nem kell megmozdulnom, de egy idő után elkezd hiányozni a szellemi munka, a kihívások. Az ilyeneknek életcéljaik sincsenek? Meg milyen dolog, hogy a pasijuk osztja be a pénzüket?

2021. ápr. 30. 21:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%

Úgy beszéltek erről mintha egy létező jelenség lenne.😅

Ez az ország olyan kibszottul fordítva ül a lovon. Mái napig is ha házasságról, meg a férfiak munkájáról van szó, mindenki kb úgy beszél, mintha elterjedt lenne a feleség eltartása, és a férfi lenne a családfenntartó, akinek "támogatnia kell a feleségét". Mégis hol éltek ti? :D

Itt sorolgatjátok szégyen szemre, hogy jaaaj én ilyen meg olyan dolgozó nő vagyok, és igen, néha nehéz az élet, de soha-soha nem cserélném el másra, mintha nem lenne minden nő dolgozó nő.

Az eltartott feleségnél, meg a gold digger jelenségnél (ami valahogy minden minimálbéres fütyi mániája) jóval nagyobb társadalmi jelenség a huszonéves eltartott felnőtt, akire még mindig anyuci mos, és tőle is kap zsebpénzt, de erről nem beszélünk persze, mert ez többeket érint kenyesen.

Ehhhhhh

2021. ápr. 30. 21:54
 12/23 anonim ***** válasza:
70%

Életkorfüggő is.

Lehet, hogy 27 évesen pörgős vagy. de 47 évesen kevésbé.

Lehet, hogy olyan családból jössz, ahol a munka az alkalmazottság, de másoknak meg otthonról menedzselt családi vállalkozásuk van, vagy befektetők, és nem járnak el másnak dolgozni, mégis dolgoznak és van bevételük.

Sokmindentől függ, miért tekintesz erre így.

2021. ápr. 30. 22:08
 13/23 anonim ***** válasza:
31%

Mert lusták.

Csak a csilli-villi kell nekik, de melózni nem akarnak

2021. máj. 1. 07:49
 14/23 anonim ***** válasza:
31%
7. Na ez ordas nagy kamu. Sajnos az emberek 70-80%-a nem elég intelligens ahhoz, hogyha nem kellene dolgoznia, akkor szellemi kihívásokkal, olvasással, értelmes hobbikkal töltse az idejét. Nincsen ezekhez "kedve", szellemi kapacitása. A legtöbb ember hosszú távon kb azt csinálná, mint a nyugdíjasok.
2021. máj. 1. 07:59
 15/23 anonim ***** válasza:
41%
Mert lusták dolgozni.
2021. máj. 1. 08:01
 16/23 anonim ***** válasza:
56%
#7 vagyok, nem kamuból, én csak így képzelem el, milyen egy kitartott nő élete :D Úgy gondolom, ha én nem dolgoznék, ezt csinálnám, mert amúgy ezt szeretném csinálni. A hobbimnak élni, abban fejlődni, esetleg tanulni, önkénteskedni, akármi. Azt én sem tudom elképzelni, hogy boldog élet lehet 2x-3x évesen egész nap otthon dögleni és semmit sem csinálni, ez hosszú távon legyilkolja az agysejtjeid, de hogy attól még lehetsz hasznos és aktív, hogy nem dolgozol, az egészen biztos.
2021. máj. 1. 08:40
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

:) nem fogom vitazni az elozmenyeket elolvasva a sajat eletem egy reszet irom le.

A munkaban nem voltam tul szerencses sem anyagilag avgy kollega ugyileg par honap utan mindenhonnan eljottem vagy el kellett jonnom nemi ugyvedi felszolitasokat helybezarasokkal mogottem.

Nagyon akartam dolgozni, de nem hagytak soha neg szaros 100ezres fiezetesert is egy ido utan mindennap veszekednem kellett olyan “kollegakkal” akik papiron ott sem voltak, a hely pedig egy szemelyes munka volt, csak bejartak tolteni az idejuket.

Szereztunk ismeros altal egy nagyon jo munkat vilag eletemben abban a szakmaban akartam dolgozni, nagyon jo is voltam benne, a fonoknek nem tetszett viszont higy nem o vett fel hanem az igazgatosag es megkezdodott a haboru, aminek parom is szemtanuja volt a napokon at tarto kibxasoknak.

Megelegelte es latta o is, hogy a karakteremnel fogva, alkalmatlan vagyok kozossegi munkara, es megerti azt is hogy szaz ezer forinttal nem megyek semmire.

Mondta talaljam ki mi az amit szeretnek csinalni, es a magam ura lehetek o tamogat benne. Otthon voltam, ment a filozgatas, de kicsit ramentem erre es haszontalannak ereztem magam a korabbi munkatapasztalataim miatt,de par het mulva kirangatott belole.

Jott a covid teltek a hetek honapok, munka 0, otlet 0. A hazat en vezettem, reggeltitol a vacsorig mindent megtettem erte es ez kezdesnek jo erzes volt hogy ez megy es ertekelnek. Amit kiejtettem a szamon mindent megkaptam, volt hogy kerdes nelkul mondta hogy menjek el tegyem magam boldogga itt a penz.

Termeszetesen nem kisarkitva azzal, mikor valaki elvarasokat tamaszt a masik fele, nekem nem volt ilyen. A kerest, ugy kell elkepzelni, ha tonkrement a 3 nadragombol egy de az volt a kedvencem, mondtam es mar kaptam is ujat. Ha nagyon tetszett vmi, kertem es megvehettem, sokszor volt hogy kamuztam es abbol a penzbol amit magamra kertem neki vettem belole valamit amire lattam hogy szuksege volt csak ideje sem volt azzal torodni.

Majd egy ev utan jott a megvilagosodas, jott egy lehetoseg, nyertem tobb millio forintot :) befektettem egy sajat vallalkozasba, ami most lesz nemsokara uzemkepes :)

De addig is meg a sajat szuleimtol is megkaptam azt hogy miert nem megyek el dolgozni. Parom elmagyarazta nekik, hogy attol mert elmennek vhova idot tolteni szaz ezer forintert meg hatrebb lennek mert felhatalmazva ereznem magam arra amiert bejarok “dolgozni” elkoltsem azt a penzt is total. Igy hogy tobb mint egy evig lathattam, mennyit meg mi mindent kell megtenni azert a szinvonalert amit en “hetkoznapinak” hittem sokkal jobban tudom ertekelni a penzt, arrol nem beszelve, hogy Paromnak tobbet jelentett az hogy mosolyogva varom haza mint amikor mindennap szetbxszva a idegtol hallgatta a gondjaimat.

A vallalkozasom sem kotott, raadasul az egyik lakas mellett van igy koztes idoben barmikor hazatudok ugrani egy ebedet elkesziteni, vagy egy gyors porszivozasra.

Parom olyan felfogasban el errol, hogy a penz, a hatter, megteremtese a ferfiak dolga, a noe az hogy adott keretbol o ezt otthonna tudja tenni, es tamasza legyen a ferfinek.

Nekunk igy volt kivitelezheto, es a kesobbiekben igy lesz jobb is :)

25/n

2021. máj. 1. 09:18
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Azért őszintén, aki ilyen: [link] vagy pláne ettől jobb külsővel inkább dolgozik, az hülye.

És nyugi, a fiúk sem különbek, ők is lennének fizetett "kiskedvencek", ha elég jó pasik lennének hozzá. Mint ő, aki magyar! [link]

2021. máj. 1. 09:30
 19/23 anonim ***** válasza:
Utolso hat ezt nem hiszem el ez egy ismerosom palija! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2021. máj. 1. 09:41
 20/23 anonim ***** válasza:
#19: És tanúi lehettünk a pillanatnak, mikor egy nő csalódik a nőismerősében és arra a felismerésre jut, hogy az addig sikeresnek gondolt lány inkább anyagilag támogat egy selyemfiút - aki amúgy más nőkkel is kavar és erre fényképes bizonyítékok is vannak -, minthogy átlagos férfiakkal beérje.
2021. máj. 1. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!