Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Spanyolországban, Olaszországb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spanyolországban, Olaszországban miért tudnak sokkal inkább boldogan együttélni több generáció, mint nálunk?

Figyelt kérdés
Nálunk olyan nincs hogy egy iker házban szülők és gyerek és a párja, családja együtt éljen, jön a szokásos duma hogy anyáddal vagy anyámmal nem akarok együtt élni, meg önállótlan vagy és társai baromságok stb... de olaszoknál és spanyoloknál egész más a helyzet ott boldogok tudnak együtt élni családok
2021. ápr. 28. 16:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
17%
Érdekes én sokkal több tutyi-mutyi férfiatlan magyar pasit ismerek, mint amennyivel Spanyolorzságban találkoztam, de nyugodtan általánosítsatok a kultúra alapján - ez is egy jellegzetes magyar vonás.
2021. ápr. 28. 17:39
 22/29 anonim ***** válasza:
86%

"15, ki mondta hogy anyosod döntsön az életedben ?"

téged idézlek

"A latin országokban meg az a természetes, hogy az embernek fontos a családja, és felelősek akár a felnőtt családtagokért is, bevonják egymást a döntésekbe, stb"

nyisd ki a szótárt és nézd meg, mit jelent az, hogy valakit bevonsz a döntésbe

2021. ápr. 28. 17:39
 23/29 anonim ***** válasza:
86%

Igazából ha boldog ha nem boldog a válasz egyszerű: más kultúra.

Szeeintem az olaszok (és most általanosítok) vallásosabbak is mint a magyarok, meg akik nekem olasz ismerőseim, náluk a csalás nagyon fontos. Nem azért mert a magyaroknak nem, de tök mas a hozzáállás. Náluk (ez pár család) nem rúgják fel csak úgy a házasságot ezért v azért. De a boldogság más tészta.

2021. ápr. 28. 17:41
 24/29 anonim ***** válasza:
84%
#21 én ezt arra írtam hogy a 30 éves topmenedzser Giovanninak is a mamma viszi be a tejeskávét a sütivel vagy a babapiskóta szerű keksszel (nem vicc!) reggelente. Ha elutazik, a mamma szedi össze és vasalja ki a kívánt ruhákat és pakolja be a bőröndbe.
2021. ápr. 28. 17:44
 25/29 anonim ***** válasza:
30%
Mert ott jobb életük van az embereknek
2021. ápr. 28. 17:57
 26/29 anonim ***** válasza:
85%
Nem,ezekben az országokban a gazdaság nem igazán működik, a dél-olaszok szegények, a spanyolok, görögök még inkább. Azért élnek együtt, mert nem tudnak hova menni, nem azért mert boldogok így. Aki teheti (városokban stb) az külön megy ott is.
2021. ápr. 28. 17:58
 27/29 anonim ***** válasza:
67%
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut.. - szerencsétlen lzer maradsz akkor is. ;)
2021. ápr. 28. 18:45
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
Mert ott nem beképzelt libák vannak. Hanem NŐK.
2021. ápr. 28. 19:12
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

#28 na ebben igazad van! Büszke nők akik úgy vágnák ki a kelet-európai hímsoviniszta disznókat mint a macskát ....

De nincsenek is nőgyűlölő férfiak itt. Vajon miért nem mennek hozzá kelet-európai pasikhoz az olasz nők?

2021. ápr. 28. 19:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!