Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Korai 6 hónap után az összeköl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai 6 hónap után az összeköltözés?

Figyelt kérdés

A párom házat fog venni ahova én is mennék vele. 6 hónapja járunk ismét (mar jártunk előtte 8 hónapot) én is fizetném a rezsit meg a hitel felét szerintem.

Én reménykedem egy lanykeresben is mivel beszéltünk róla hogy télre tervezi ha úgy alakul.

29 vagyok ő 31.

2021. ápr. 22. 20:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem akkor sem ingyen lakna ott ha nem lenne törlesztő. Egy kapcsolat elején? Mai világba senki nem lakik ingyen 😅
2021. ápr. 23. 08:41
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
A rezsi felezése alap, na de hogy bérleti díjat kérjen valaki a párjától? Röhögve hagynám ott a pitsába az ilyent.
2021. ápr. 23. 11:30
 23/27 anonim ***** válasza:
50%
Valami nagyon nem oké, ha random idegenektől kérdezed, hogy összeköltözz-e a pároddal. Miért vagy ilyen bizonytalan?
2021. ápr. 23. 11:37
 24/27 anonim ***** válasza:

Mi kb. 3 hónap után költöztünk össze (naptári idő szerint félév, de a távolság miatt ritkán tudtunk találkozni), aminek már 4,5 éve :)

Ha úgy érzitek, vágjatok bele, vesztenivalótok nincs. Ha nem passzoltok, az is jobb, ha előbb derül ki.

2021. ápr. 23. 20:36
 25/27 anonim ***** válasza:
Mi is fél év után költöztünk össze. Nem volt korai, de a hitelbe én sem szállnék még be.
2021. ápr. 25. 12:47
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem korai, de a hitelt tényleg ne fizest,és erről csináljatok írásos dokumentumot
2021. ápr. 25. 19:33
 27/27 anonim ***** válasza:
A hitelbe nem fizetnek, de össze költöznek vele.
2021. ápr. 29. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!