Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai 6 hónap után az összeköltözés?
A párom házat fog venni ahova én is mennék vele. 6 hónapja járunk ismét (mar jártunk előtte 8 hónapot) én is fizetném a rezsit meg a hitel felét szerintem.
Én reménykedem egy lanykeresben is mivel beszéltünk róla hogy télre tervezi ha úgy alakul.
29 vagyok ő 31.
Az összeköltözès nem korai, legalább kiderül mennyire klappoltok.
A rezsi felèt, ètel, meg háztartási dolgok felèt persze fizesd, az termèszetes. De a hitelèt eszedbe ne jusson, ez nem albèrlet. Az az ő hitele, az ő tulajdona. Ugyan használni fogod, de tulajdonjogod nem lesz benne. Ő meg marha jól jár, hogy x összeget más törlesztett be neki. Nem. Más hitelèt nem törlesztjük.
Az oké hogy nem fizeti más hitelét, de ha albérletbe lakik a csaj akkor is fizetni kell.
Jelképes összeggel illik szerintem.
"de ha albérletbe lakik a csaj akkor is fizetni kell."
Igen, de ez nem albèrlet. Egy olyan hitelből van szó, aminek a törlesztèse a másik tulajdonát fogja kèpezni.
Ès akkor mi van ha nincs közös költsèg? Van rezsi, meg egyéb más. Plusz kaja. Annak a felső álld, ne a hitelt.
"Az oké hogy nem fizeti más hitelét, de ha albérletbe lakik a csaj akkor is fizetni kell."
És? Akkor már a saját lakásának a saját hitelét fizesse, ne másét. Golddigger pasi. Pár hónap után odaköltöztet egy nőt, hogy fizesse a hitelét.
Egyik ismerősöm úgy oldotta meg, hogy a srác odaköltözött a csaj házába, a srác kiadta a lakást, a kiadott pénzből meg fizették a rezsit, kaját amit kellett.
Jól lepontoztatok, de a sráccal szemben se fer ha a csaj ott van ingyen.
Kérdező, te hol laksz most?
"Jól lepontoztatok, de a sráccal szemben se fer ha a csaj ott van ingyen."
Mièrt, szerinted az lenne fer, ha az ember bèrleti díjat kèrne a párjától? Mert itt kvázi ez lenne a helyzet.
Nem arról van szó hogy bérleti díjat kérjen, de valamibe illik belefizetni. Ha srácnak nem lenne háza akkor is kellene valamit bérelni, és ott is oszlanak a költségek. Jó én idősebb vagyok nálatok, láttam már pár dolgot, ingyen biztos hogy nem költöztetnék oda senkit 😅Főleg nem egy ilyen hol együtt vagyunk hol nem kapcsolatra.
Nálunk minden közös, de nálunk már le volt szervezve az esküvő és előtte fél évvel vettünk lakást közösen.
38 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!