Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult / előfordul olyan, hogy a férfinak nincs kedve szexelni?
Több éves kapcsolatok érdekelnének, ahol már együtt éltek.
Heti 1-2 szex van általában mióta ennyire össze vagyunk zárva (mindketten ho), sok a stressz mostanában és tegnap este páromnak nem volt kedve szexelni. Simogatott, puszilgatott, megsimogattam lent és egyáltalán nem volt merevedése. Megkérdeztem mi van, azt mondta kezdjem el simogatni és lesz. Én megkérdeztem, hogy mostmár a fogdosásra nem áll fel neki? Mert eddig erre nem volt példa. És azt mondta most annyira nincs hangulatban a szexhez. És ez ennyiben is maradt.
Próbáltam kérdezni mi baja van, velem van-e gond vagy csak megoldotta magának napközben (én elvoltam délután szülőknél), azt mondta nem, csak most nem volt hangulatában a dologhoz.
Aggódnom kéne?
Tényleg van ilyen, hogy egyszerűen nem kívánja a szexet, főleg ha sok stressz volt és vannak problémák, amin kattog.
Velem is volt ilyen kapcsolatban, de túljutottunk ezen.
28/F
Örülj neki, hogy ilyenek vagytok, ez szerencse is. De attól még akkor sem ritka az ilyen és van, ahol vannak komolyabb gondok és stresszek, amik mind bezavarnak, mert rajta kattog valamelyik fél. Ilyenkor nem biztos, hogy pont a szex az, amire vágyik, hanem a nyugi meg a pihenés.
De még egyszer mondom, ettől még igaz, amit mondasz, mert nálunk is ez volt, hogy elkezdte valamelyikünk és csak egymásnak estünk végül. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!