Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi esély van rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van rá, hogy ismét függő lesz?

Figyelt kérdés
A páromnak a megismerkedésünk előtt évekig alkoholproblémái voltak. Most már több, mint fél éve tiszta, egyetlen korty alkoholt sem ivott. Elmondása szerint nap, mint nap eszébe jut, de undor fogja el még csak a gondolatára is. Bennem mégis van egy kis félelem, hogy nehogy átkattanjon benne valami, és ismét az alkoholhoz nyúljon.
2021. ápr. 10. 10:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Ha jár ezzel kapcsolatos "foglalkozásra" akkor nem hiszem, hogy baj lesz. Általábab a drogosok is járnak leszokásuk után évekig. Neki nincs ilyenre lehetőség?:)
2021. ápr. 10. 10:25
 2/19 anonim ***** válasza:
40%
99%. Kb az első problémánál. Ahelyett hogy segítene inni fog.
2021. ápr. 10. 10:26
 3/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából akadt már egy-két problémánk, amelyek eléggé stresszes helyzetbe sodortak bennünket, de sikerült megoldanunk őket. A párom ez idő alatt sem nyúlt alkoholhoz.
2021. ápr. 10. 10:31
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem jár semmilyen foglalkozásra.
2021. ápr. 10. 10:31
 5/19 anonim ***** válasza:
28%
Piázni fog újra. Te is tudod!
2021. ápr. 10. 10:32
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
Ha fél éve tiszta és undor fogja el az alkohol gondolatára, nem nyúlt hozzá azóta egyszer sem, akkor megérdemli az esélyt. Eszébe jut nyilván nap mint nap, az alkohol egy elég komoly függőség amiről nem lehet egyik napról a másikra elfelejtkezni. De szerintem jó úton jár, talán jót tenne neki, ha egy leszokóközösségbe is eljárna, látná, hogy nincs egyedül.
2021. ápr. 10. 10:39
 7/19 anonim ***** válasza:
87%

Az "apám" alkoholista. Ideig-óráig bírta pia nélkül csak. Pedig valamit be is ültettek neki, ami kontrollálja elvileg ezeket az ingereit... Mégis ivott.

Az jó, ha magától van annyi önuralma, hogy ne igyon. Dícséretes. Emiatt megadnam neki a bizalmat, hiszen magától vette rá magát, hogy letegye és őszintén el is mondta neked, hogy ilyen problémákkal küszködött. Én megadnám neki az esélyt, de az első visszaesésre utaló jelnél lépnék - ami remélhetőleg nem lesz. Mindenki megérdemel egy tiszta lapot.

2021. ápr. 10. 10:51
 8/19 anonim ***** válasza:
75%

Istenem mekkora fa..fejek válaszolgatnak itt. Ti aztán tudjátok előre mit fog csinálni más meg mennyire kitartó. Áh... kár is felhúznom magam.

Kérdező, nem tudom milyen a párod. Lehet hogy soha többé életében nem fog inni, lehet hogy a legközelebbi veszekedés után. Itt senki sem jós vagy jövőbelátó.

Mindenesetre ez a "gondol rá, de undor fogja el" nekem kicsit kamu szagúnak tűnik. Legalábbis én pl a dohányzást hagytam abba és nem undor fogott el hanem sóvárgás utána amikor eszembe jutott.

Persze mástól én is hallottam h ránézni se bír a cigire meg hasonló. Persze. Ez nem így működik, csak szeretné.

2021. ápr. 10. 10:51
 9/19 anonim ***** válasza:
43%

8.-nak.

1.: Szépen beszélj! Nem anyád vagyok.

2.: A piás, drogos, játékfüggő, az mindig állat marad. És elő is tör majd belőle, csak idő kérdése.

2021. ápr. 10. 10:54
 10/19 anonim ***** válasza:
67%
9, Úgy beszélek ahogy tetszik, főleg ilyen magasröptű véleményekkel szemben. Fszfej.
2021. ápr. 10. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!