Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire lettél házias a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lettél házias a párod mellett?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 18:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Semennyire
2021. ápr. 9. 18:56
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Maximálisan. De én előtte is az voltam, szeretem a rendet, tisztaságot, és nagyon szeretek főzni is.
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Előtte is az voltam. Viszont mióta nincs, kevesebb a motivációm főzni egymagamra..
 4/13 anonim ***** válasza:
97%

Eléggé. Míg otthon voltam, a takarítás kimerült a szobám rendbe tételében. Mosogattam, anyámnak segítettem apróságokat a konyhában, de pl. az egész házat nem suvickoltam szívesen. Felmosni kimondottan rühelltem, pedig nem nagy a terület, amit mosni kellett, csak sok volt a földön a kacat.

Most meg ugye kell, mert más nem csinálja meg helyettem. Párom szokott segíteni, de mire hazaér, addigra én már a felét megcsinálom.

Szinte minden nap főzök is.

Szóval jah, az élet rákényszerít, ha nem akarom, hogy megegyen a kosz.

2021. ápr. 9. 18:57
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
kicsit kevésbé halogatom a dolgokat, mert most már nem csak én egyedül vagyok szempont, de "házias" nem is voltam, nem is leszek.
2021. ápr. 9. 19:04
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Semennyire
2021. ápr. 9. 19:08
 7/13 anonim ***** válasza:
44%
Soha nem voltam az és egy párkapcsolat se motivál jobban. Igyekszem kicsit nagyobb rendet tartani, de olyan családban nőttem fel, ahol mindig rendetlenség volt és nem volt cél, hogy minden csillogjon. Nagyon nehezen változtatok ezen. Mióta macskáim vannak, sokat javult a dolog, mert rákényszerítenek. Ez lényegesen nagyobb hatással volt rám, mint amikor együtt éltem valakivel.
2021. ápr. 9. 19:46
 8/13 anonim ***** válasza:

Én nagyon. Míg egyedül éltem, semmi motivációm nem volt a házimunkára, a főzésre, vagy bármire ami a minimális erőfeszítésnél többet igényel tőlem, mert minek? Úgyis csak én vagyok otthon, csak én látom, nekem nincs igényem többre. Engem nem zavartak a mosatlan edények a mosogatóban sem a foltok a tükrön. Minden házimukát addig halogattam míg vállalhatatlanul nem nézett ki a lakás. Ilyenkor egy napba telt kitakarítani, miközben általában azon gondolkodtam mennyivel értelmesebben el tudnám tölteni ezt az időt.

Mikor összeköltöztünk minden megváltozott. Hirtelen lett motivációm, lett valaki, aki miatt rendet tartottam, vacsorát főztem, amihez romantikusan meg is terítettem, mindent azonnal elraktam magam után vagy letakarítottam ha koszos lett. Ő egy csomó házimukát átvállalt tőlem így az kevesebb is lett meg mivel már van kinek mutogatni, ezért nem is éreztem elpazarolt időnek.

2021. ápr. 9. 19:58
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Én világéletemben lusta voltam, koleszban aztán albérletben nem tartottam rendet, ahogy a szobatársaim se, az előző barátnőm meg mindent megcsinált helyettem, de a feleségem mellett eléggé házias, szorgalmas lettem. Mivel mikor összeköltöztünk felosztottuk a dolgokat és nem igazán hagyta hogy lustálkodjak.. házimunkában eléggé következetes... de a javamra vált. Megszerettem a rendet és rutin lett belőle. Megtanultam rendesen főzni is (előtte max egy rántottát vagy spagettit volt kedvem/időm/tudásom összeütni).
2021. ápr. 9. 20:20
 10/13 anonim ***** válasza:
18%

Poppertől kezdve jelenkor elismert pszichológusok és pszichiáterek mondásával élve:

Vannak nők akik beleszeretnek a farkasba és juhászkutyát akarnak csinálni belőle, ha nem lesz juhászkutya baszhatni, ha juhászkutya lesz meg baszhatni mert a farkasba szeretett bele.

A papucs dolgot pedig tisztába kell rakni, az udvariasság nem egyenlő a papucsággal.

2021. ápr. 9. 20:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!