Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavarna ha a párod minden hónapban szüleinel alszik?
Ez nem maradhat el egy hónapban se. Pedig csak 50kmre laknak és van autó..
28évesen kicsit gyerekesnek tartom hisz külön családot akar..
Már kérdeztem tőle h meddig akarja így csinálni- ha férjhez megy akkor is? - vagy gyereke lesz akkor is?
Erre jött hogy tiltom h lássa a szuleit, mondom nem ,csak nem értem miért kell mindig szentírás szerűen ott aludni..
Te kérdező, te ki a tököm vagy, hogy megtiltanád egy felnőtt embernek, hogy havonta hazalátogasson?
Te is ilyen nárcisztikus beteg farok vagy?
Valóban, te rosszabb vagy.
Ha tiltanád, legalább egyenesen megmondanád neki, hogy "figyelj mari, nem mehetsz".
Ehelyett te "nem érted" és "szóvá teszed". Ezt nagyon egyszerűen lelki terrornak hívják, mert ugyan szavakkal nem tiltod, de ezekkel sokkal inkább tudat alatt próbálsz hatni rá, hogy ne menjen.
Engem amúgy nőként cseppet sem zavarna, menjen, legalább lesz egy nyugis, sorozatnézős, hosszú fürdős estém. Ezeket nyilván mellette is megtehetem, de kifejezetten rászoktam az én-időre. Mikor eleinte kiderült, hogy a munkájában lesznek éjszakás műszakok is (irodai melója van, 0-24 üfszolgálat), féltem. Ez amúgy havonta max 5 éjszakát jelent. Na mostmár úgy várom néha, mint a messiást :D Benyomom hangosra a tv-t, körmöt festek, hajat mosok, rendelek valami kaját sorozatozás mellé és baromi korán lefekszek aludni.
De most ez mièrt zavar? Az nem magyarázat, hogy mert "nem èrted. "
Nem is kell èrtened. Neki jó így, ès pont. Havi 1 alkalomból nem kell problèmát csinálni.
Ès ha gyerek lesz mièrt ne mehetne? A picik is szeretik a környezet változást, meg a "mamázást".
Ès mèg jó, hogy nem tiltod. Viszont ezekkel a " Nem èrtem" magyarázásaiddal pont ezt próbálod elèrni, úgymond lelki zsarolás, hamis bűntudat keltès. Igazán aljas hozzáállás.
Talan azert akar ott aludno, mert ha csak evi 12x megy haza, akkor nem 8-10 orat akar otthon lenni, hanem mondjuk 24 vagy 36 orat.
Szerintem tok oke, amig nincs kulon csaladja, sot, utana is oke az unokakat havonta ehyszer elvinni a nagyszulokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!