Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire zavarna ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavarna ha a párod minden hónapban szüleinel alszik?

Figyelt kérdés

Ez nem maradhat el egy hónapban se. Pedig csak 50kmre laknak és van autó..

28évesen kicsit gyerekesnek tartom hisz külön családot akar..

Már kérdeztem tőle h meddig akarja így csinálni- ha férjhez megy akkor is? - vagy gyereke lesz akkor is?

Erre jött hogy tiltom h lássa a szuleit, mondom nem ,csak nem értem miért kell mindig szentírás szerűen ott aludni..

2021. ápr. 5. 18:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb! Sőt, mehetne többször is.
2021. ápr. 5. 18:58
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem.
2021. ápr. 5. 18:59
 3/22 anonim ***** válasza:
54%

Nekem már csupán ismerkedesi fázisban is betett ez.

30 feletti ffi és lemondja a randit mert megy a szuleihez aztán onnan irogatja hogy hianyzom.

Nah mondom koszi

Max szexkapcsra jo nekem az ilyen

2021. ápr. 5. 19:04
 4/22 anonim ***** válasza:
33%

3.-nak.

Jobban járt a srác. Nekem egyszer mondta nő, hogy válasszak a családom és közte. Öt perc múlva már az utcán volt a csaj.

2021. ápr. 5. 19:07
 5/22 anonim ***** válasza:
91%
Nincs ezzel baj amíg nincs gyerek,majd akkor nem fogmenni. Olyankor keress Te is vmi külön programot. Menj haza Te is,vagy barátnőzz.
2021. ápr. 5. 19:08
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
4 azota is dobják a nők..nekem meg spanom. Ha akarom egy csettintes es megkapom.
2021. ápr. 5. 19:09
 7/22 anonim ***** válasza:
98%
Nincs ezzel baj, én két hetente megyek haza és a volegenyemet nem zavarja. Sőt orul neki, mert akkor van egy kis énideje.
2021. ápr. 5. 19:10
 8/22 anonim ***** válasza:
69%

Amikor tuzon vozen at megy az a gond.ha nem értenék akik lazan veszik.

Mikor kimarad ebbol abbol nem jon el nincs a csaladdal mert o megy vakon

2021. ápr. 5. 19:12
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem nem kellene mennem, akkor imádnám, énidőnek tökéletes.
2021. ápr. 5. 19:13
 10/22 anonim ***** válasza:
27%
Kettős érzés, mert szeretek egyedül lenni, de nem tartanám férfinak, akinek anyuci csecsén kell lógnia ilyen rutinszerűen. Úgyhogy a 3-as ajtót választom, dobom a babócát, és lesz rengeteg énidőm.
2021. ápr. 5. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!