Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már mindig így lesz?
Bő egy éve költöztünk családi házba, sokat költöttünk rá, fel kellett újítani, sok szaki járt nálunk. De tennivaló bőven akad még, és lesz is, hisz családi ház. Meg egyébként is...
Szóval mást sem látok, a férjem vagy az ágyban fekszik, vagy az xbox előtt ül. Eszébe sem jut semmit csinálni. Múltkor egy egész nap feküdt az ágyban, komolyan. Már kérdeztem tőle, beteg-e. De semmi baja.
Néha egy mosást, mosogatást elindít, vagy kipakol, illetve begyújt. De ennyi.
Szörnyű látvány egy férfi így, megmondom őszintén. Kiábrándító.
Van akinek öröm, hogy családi házba költözhet, a párod nem ilyen. Valószínűleg egy lakással jobban jártatok volna.
Vettetek fel csok-ot? Mert ha nem, akkor megpróbálhatjátok kiadni és lakásba költözni a bérleti díjból. Ha vettetek fel, akkor sajnos gondolom, hogy nagyobb lakásba nem fogtok tudni költözni, úgyhogy ki kell várni a 10 évet.
Nem vettünk fel csok-ot, de ez a település van félúton kettőnk munkahelye között, itt nincs lakás.
Mikor az én munkahelyemhez laktunk közel, azt hallgattam, ő mennyit vezet. Mikor odaköltöztem a városba, ahol ő dolgozik, akkor az volt a baj, hogy hajnalban kellett indulnom, és felebred, ha kelek...
Egyáltalán mi a fenéért vagytok ti együtt???
Te háklis vagy és beosztanád az idejét, ő meg inkább pihen és hidd el, sok embernek rhadt nagy nyűg a kerti meló.
Egyébként hiszti helyett pl festeni te is tudnál, legalábbis nálnuk tök alap volt, hogy amit tudok, könnyű fizikai dolgokat megcsinálok, mert nincs "férfimunka" hanem egyenlőség.
Igen, mindig így lesz.
Nem fog megváltozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!