Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ünnepi készülődés miért foglakoztatja jobban a nőket mint a férfiakat?
Én úgy nőttem fel, hogy apukám is mindig kivette a részét (persze nem dekorált meg sütit sütött, hanem csinálta a többi dolgot).
Én viszont lány vagyok és sajnos kb egyáltalán nem érdekelnek az ünnepek már.
Nekem sose volt teljes családom akivel különösen mindenki készülhetett volna az ünnepekre. Bár a karácsony nagyjából megvolt.
De most ugye nem arra gondolsz, hogy tojást kellene festegetni?
”apukám is mindig kivette a részét (persze nem dekorált meg sütit sütött, hanem csinálta a többi dolgot)."
Mit a lfaszt csinált akkor?
#6 valakiből kitört a kultúra :D
amúgy meg: bevásárlás, takarítás, karácsonykor a fát, meg ilyesmi. Hú, most biztos ledöbbentél teljesen :D
Nálunk a páromat jobban izgatja a karácsony, húsvét, szülinap mint engem. Én legszívesebben felejteném az összes ünnepet. Bár így, hogy itt a covid, ez kedvez nekem és végre nem kell a vendégeskedések miatt idegelnem magam. Nem a sütéssel, főzéssel van gondom, azt nagyon szeretek. Simán 5-nél több ember jelenléte már frusztrál.
Úgyhogy úgy gondolom ahány ember annyi hozzáállás az ünnepekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!