Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek ha nem ertek egyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem ertek egyet a parommal?

Figyelt kérdés

Egyutt elunk tobb eve, de nem tudok egyeterteni a munkajaban tortentekkel, ami egyes helyzetekben ram is kihat.

Beszelgetunk, feljon a napjarol a szo es egy heten egyszer buztos hogy nem tudom magam turtoztetni es felb@sz egz ket dolog ami ott tortenik es nemelyik ember mit kepzel magarol.(ismerem is oket a munka vegett).

Es itt jon a az egyet nem ertes, nem ertek egyet azzal ahogy parom lekezeli az egyes helyzeteket, es sokszor nem tudom mar a fulem mellett elengedni es “osztom az eszt”.

Mai nap is epp ezen kaptunk ossze, de lehet baromsagnak tunik de egyszeruen foleg ebben a virushelyzetben egyszeruen nem tudom szonelkul hagyni azt ami szamomra okorseg, es jol osszeveszunk, mert aztan meg en vagyok a hozza nemerto hulye ami meg tesz egy lapattal arra, hogy az ilyen megjegyzesei kiakasztanak teljesen es ugy erzem semmibe vesz.

Ma delelott is volt egy ilyen szovaltasunk, elmondtam neki az en reszemrol velt tiszteletlenseget, par ora mulva pont lehiggadtam, es ujra letudom sz@rni de paromnak all feljebb....

Mit tanacsoltok? Hagyjam ra? Mar probalkoztam azzal is h mondtam nem vagyok kivancsi a napjara(munka) csak a problema hogy 7/7 napot dolgozik, es az idejenek a 98%at a munkaja koti le.

Nem mindig van ehhez turelmem..

Koszi a valaszokat

2021. márc. 31. 14:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg tudom érteni a problémát, de gondolj bele, az idő nagy részét a munkahelyen töltjük, jólesik kibeszélni magunkból az ottani problémákat is, sokszor pl. én vagy a párom sem azért meséljük, mert megoldást keresünk, csak azt szeretnénk, ha meghallgatna a másik. Az én párom sem mindig úgy áll hozzá a munkájához, ahogy az szerintem "elvárható" lenne, de azért nem "osztom az észt" ahogy te fogalmaztál, csak meghallgatom, ha arra van szüksége. Türelem :) Szerintem az nem jó megoldás, ha azt mondod, nem vagy kíváncsi rá, mert az olyan, mintha nem érdekelne téged, mi történik vele.
2021. márc. 31. 14:51
 2/8 A kérdező kommentje:

Persze sokszor igy teszek, sokszor en alkalmazkodok amit megkoszon, de epp nemreg is volt egy olyan alkalom, hogy azaltal hogy en is ott voltam, es a Paromhoz tartozom, azt a dolgot en szemelyes serelemnek veszem es kikeltem magambol a telefonba h h a f@szomba kepzeli ezt magarol, es mar nagyon nagyon telitodik nalam ez a pohar. Egyszer mar kiborult, akkor ott el lett kuldve mindenki a fenebe, es csak lestek es utana erdekes tudtak hogy viselkedjenek, de ezt is annak tudom be En, h en kuldtem el oket a francba, es nem a parom. En ugy gondolom hogy parom mar tulsagosan belefolyt a tobbi ember maganeletebe is, es ez vegett “csaladtagkent “ kezelik ahol ez a viselkedes megengedett, en meg foggal

Korommel kuzdok folyamatosan ez ellen, hogy nem nem tartozunk-tartozok oda.

2021. márc. 31. 15:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon homályos, hogy miben nem értesz egyet, de ha jól értem, nem valami szakmai kérdés, hanem személyes dolog. Ha ilyen erős ellenérzést vált ki belőled a párod viselkedése egy helyzetben, és ezt nem tudod megbeszélni vele, akkor lehet, hogy nem illettek egymáshoz és kész. Mindenesetre nekem fura, hogy - bármi okból - elküldöd az ő munkatársait a fenébe, mégis milyen alapon tettél ilyet?
2021. márc. 31. 15:04
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Egyébként fájna csak úgy meghallgatni anélkül, hogy nem pofáznál bele és nem mondanád oda a véleményedet amit még csak nem is kért?
2021. márc. 31. 15:28
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

Nem tartozik rád mi megy a melóban

Mármint meghallgatod milyen napja volt stb aztán kussolsz

Még ha ku.rv@ nehéz is befognod

Az a párod dolga, hogy elintézze ha valami neki nem tetszik ott a melóban.

Ha látod hogy ebből csak a probléma van akkor tanulj meg hallgatni.

Látod hogy nem jó út amin mész akkor ne erőltesd

Majd ha a párod akar vagy épp eléggé elege van majd a sarkára áll. Ennyi

2021. márc. 31. 16:13
 6/8 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem igazán látom, hogy mi konkrétan az, amiben nem értetek egyet és a munkája hogy van rád kihatással, ami kiváltja belőled az állatot (mert azt, a leírás alapján).

Őszintén szólva pedig elég komoly gáz dolognak kell történnie ahhoz, hogy elfogadhatónak tartsam azt, hogy te mindenkit elküldesz a halálf-szára a pároddal együtt. Szerintem ez nagyon gáz viselkedés, elsőre nekem az jön le, hogy te mindenbe is bele akarsz pofázni.

De ha mondasz konkrét példát, akkor lehet hogy tisztábban fogom látni.

2021. márc. 31. 17:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy helyen dolgoztok? Vagy ezt most én sem értem egyáltalán.

Nekem szükségem van arra, hogy amikor hazaérek eltudjam mondani a páromnak a napi történéseket. Nem megoldást keresek, csak egy társat, aki meghallgat. Eleinte ő sokszor a megoldást vágta rá teljesen laikus szemmel, így jó kis veszekedések kerekedtek belőle. Ma már tudja mikor van itt az ideje a tanács osztogatásnak és mikor nincs.

Egy exem pedig egyáltalán nem tudta kezelni, hogy én miért beszélek munkáról, ha hazajövök. Szerinte neki semmi köze az én munkahelyi dolgaimhoz. Mivel úgy éreztem ezzel gyakorlatilag a lényem, vagy az érzéseim egy részére nem kíváncsi, így bezárkóztam és gyorsan tönkre is ment a kapcsolatunk.

2021. ápr. 2. 09:50
 8/8 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat.

Sokan kicsit felreerthetettek, jogosan hisz hulyen irtam le, de nem belepofazok a dolgaiba sem ilyen mindent jobban tudo valaki vagyok en.

Volt egy ember akinek priviben leirtam, es atlatta vilagosan miert is vagyok kiakadva sajnos jogosan.

Mindig meghallgattam a dolgait, idovel viszont ezek a munkahelyi problemakba beleszivarogtak mas kollegak altal a maganeletuk is amiben sajnos parom is reszt vesz ezaltal reszben en is - annak ellenere hogy en ez ellen az elejetol fogva nem ertek egyet... de vallaltam ezt a reszt is, segitek... de sajnos ezzel a segitseggel csak visszaeltek, es ugy gondoljak hogy megtobb mindent megengedhetnek maguknak, ami mar engem zavart, es igenis elmondtam nekik hogy En ki vagyok, es ne probalkozzanak azzal hogy kihasznalhatnak vagy a fejemre nohetnek.

Es ezt kovetoen volt vita a parommal mikor ezt szovatettem, es tovabbra is az volt a kerese hogy legyek turelemmel ez ilyen idoszak, tudjatok ez korrekt de emberbol vagyok en is, az en turelmem is fogy foleg szarabb helyzetbol indulva az a turelmi csik amikor kevesbe szimpatizans emberekkel kell annak lennem 😄.

A tortenet igazabol ennyi, azota probalom atengedni a fulemen, es nem reszt venni ebben, es csak es kizarolag - a paromnak segiteni barmivel is.

2021. ápr. 4. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!