Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Keresztbetesz a párom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresztbetesz a párom a fogyókúrámnak? Miért nem érti meg, hogy nem érzem jól magam a bőrömben?

Figyelt kérdés

1 hete elkezdtem egy fogyókúrát (175cm és 64kg vagyok, 56 a cél) és a párom mindig lecsesz, hogy ne csináljam, mert ő szereti hogy nem vagyok csont és bőr. De azt viszont nem veszi figyelembe, hogy én utálok a tükörbe nézni, utálom, hogy egy rövidebb felsőt se vehetek fel, mert szélesnek érzem a derekam és egyszerűen nem is tartom magam vonzónak. Most végre elkezdtem, de ő folyton csokikat hoz haza, meg etetni akar ezzel-azzal. Tegnap tésztás kaját csinált és "fenyegetett", hogy ne szo-assam, mert ő főzött és muszáj ennem. Ja, előtte sose főzött.

21/lány

2021. márc. 27. 21:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%

Két lehetőség van, ez attól függ milyen jellemű a barátod

Rosszabbik lehetőség: Ezzel azt akarja elérni, hogy "másnak ne kelljél" és manipulatív módszerekkel éri ezt el, mint ez is.

Jobbik lehetőség: Aggódik érted, fél attól, hogy testkép-zavaros leszel vagy anorexiás aki egy idő után már tényleg nem eszik semmit (pláne jóízűen) és szeretne nagyon biztosítani, hogy nem minden a külső és neki így tetszel igazán.

2021. márc. 27. 21:12
 2/17 anonim ***** válasza:
98%
Nehéz látatlanban ítélni, de lehet, hogy testképzavarod van és ez zavarja a párodat. A 64 kg elméletileg teljesen normális súly a magasságodhoz, az 56 már húzós lenne.
2021. márc. 27. 21:52
 3/17 anonim ***** válasza:
98%

Változni akarsz, ő nem akarja, hogy változz, lehet a teltebb formákat szereti és nem akarja, hogy fogyj, gondolj bele, biztos van neked is olyan külső jegy, aminek nem örülnél ha változna barátodon (pl. kopasz, teljes szőrtelenítés, szakáll, kövér/túl vékony, stb). Beszéljétek meg!

Fenyegetés miatt viszont elgondolkodnék, hogy toxikus kapcsolatban vagyok?

2021. márc. 27. 21:53
 4/17 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem 60 alá nemigen kellene menned. Én ugyanilyen magas vagyok és 80 kilósan sem voltam kövér. Persze zavart akkor már a hasam, de 70nel is teljesen meg vagyok elégedve. 64 szerintem pont ideális.
2021. márc. 27. 21:56
 5/17 anonim ***** válasza:
23%
A csöcseidet félti.
2021. márc. 27. 22:14
 6/17 anonim ***** válasza:
64%
Na, én pont annyi szeretnék lenni,mint most te.(Pár kilóval több vagyok.) Én is 175centi vagyok és a te korodban 56 kiló voltam, nagyon sokáig annyi volt a versenysúlyom. Nem jó. Ruhában még csinosnak látszottam, de erősen kint volt a bordám, mellem alig. Még 21 évesen elmegy, de pár év, és nem tudom jól megfogalmazni, de olyan kis súllyal már az arc beesett, olyan aszott lesz. Hidd el, sokkal jobb, amikor nem egy csontos lófej néz rád vissza a tükörből. Persze az nincs rendben, hogy a barátod nem veszi figyelembe, hogy te mit szeretnél, de azért te is gondold át, hogy ő így választott téged, neki így tetszettél. Ha csont és bőr lányt akart volna, akkor lehet, mást választ. Az egy dolog, hogy nem csak a külső számít, de biztos neked se tetszene, ha drasztikusan megváltoztatna magán valamit, ami neked tetszik. Ha elhíznál(nem terhesen) és elhagyna, mindenki nagyon megértené, mert mi az, hogy a nő igénytelen zsírdisznóvá változik. Fogyással meg mindenki nagyon megértő, pedig ugyanolyan változás. Ha neked annyira fontos, hogy piszkafa legyél, szíved joga. De neki is joga van azt mondani, hogy köszöni szépen, de ő meg továbblép és olyan alkatú lányt keres, amilyen neki tetszik.
2021. márc. 28. 00:02
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Megleptek a hozzászólások, de igazából érdemes rajtuk elgondolkodni.

Azt fűzném hozzá, hogy attól függetlenül nem tisztességes a barátod hozzáállása.

Le kéne ülni beszélni erről. Nem úgy hogy tesztek vesztek közben, hanem tényleg leülni, csak egymásnak szentelni a figyelmeteket.

Elmondhatnád neki, hogy miért szeretnél lefogyni, és hogy érzed hogy akadályoz ebben, kíváncsi vagy miért teszi.

Ő is jobban megértené, hogy mit miért szeretnél, és te is, hogy ő miért szabotálja.

Lehet hogy azért, amit a többiek leírtak. De én is mérges lennék basszus, hát milyen dolog az hogy a társad akadályoz a célod elérésében ilyen piti módon?

Ide megértés kell mindkét oldalról, és ennek egyetlen módja ha meghallgatjátok egymást.

2021. márc. 28. 08:21
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
A testtömeged teljesen jó ehhez a magassághoz.
2021. márc. 28. 09:25
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

A tömegeddel nincs gond, viszont lehet, hogy az alakod rossz, és amiatt nem tetszik a tükörképed. Ez esetben fogyókúra helyett kezdj el sportolni, azzal sokkal többet érsz.

Ha a derékrész nagy, az lehet puffadás miatt is (ugyanúgy néz ki, mintha háj lenne ott, és nem is mindig érzed). Szóval azt is lehet, hogy kicsit átnézed, miket szoktál enni, hátha valami allergiád van, amiről nem tudsz.

2021. márc. 28. 11:20
 10/17 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy rendben van a testtömegem, de gimi alatt 56 volt a súlyom és igazi modell alkatom volt. Azt imádtam. Most pont, hogy van ratam egy kicsi izom is és így ezzel a magassággal pasisnak érzem maga. Szóval mindenképp fogyni akarok. Nem esnék anorexiába, tudom, hogy nem vagyok ordenáré kövér, de én jobban szerettem törékenyen magam.
2021. márc. 28. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!