Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a párom édesanyja ok nélkül próbál keresztbetenni nekünk?
Semmi okot nem adtam arra, hogy utáljon. Nem ertem, miért beszéli ellenem a Fiát. Sajnos azt kell, hogy mondjam, sikerül neki, mert a párom elég naiv és nem látja át, vagy nem akarja átlátni a dolgokat. Sokat veszekszünk, apróságok miatt is és nem hajlandó megoldani a problémát, inkább homokba dugja a fejét. Én pedig kezdem feladni, mert elegem van, hogy az anyja csettint egyet, ő pedig ugrik és többre tartja az anyja véleményét az enyémnél. Mintha nem is akarna velem lenni, inkább anyuci pici fia maradna. Csak gyáva a szemembe mondani az igazat.
Mit lehet ilyenkor tenni? Nem versenyezhetek az anyjával.
Nem tudom mennyi idősek vagytok, de valószínű párod fiatalabb lehet nálad.Lehet még nem dolgoztok..Párodnak önállóságot kellene tanulnia, ez igaz.Az édesanyja, mindig is az édesanyja marad.Ezt viszont neked kell elfogadnod.
Az, hogy az édesanyjának 'ugrik', az jelentheti azt is, hogy tiszteletben tartja azt, hogy az édesanyja tartja el valamilyen szinten.Másrészről pedig lehet csak nem akar veled az anyján vitatkozni, mert tudja úgyis ő maradna alól.Ha tényleg szereted, megérted, hogy fontos neki az anyja.És ezzel egy időben jobban fogod tisztelni őt és elfogadni az anyja milyenségét.Amennyiben párodnak fontos vagy, úgy őneki saját magától kell erre rájönnie, és tennie azért, hogy mindentől függetlenül együtt lehessetek.
Ha tényleg szereted, akkor támogatod abban, hogy segítsen az édesanyjának, mert tudod, hogy fontos neki az anyja.Ez nem verseny, csak úgy érzed, a háttérbe szorulsz, az édesanyja miatt.Egy édesanya pedig mindig a saját anyai szeretetéhez méri fia kapcsolatát, fia párját.Így soha nem lesz elégedett teljesen.
Tehát ne foglalkozz párod édesanyjával, csak tartsd tiszteletben a benne kialakult világot, és el fogod tudni fogadni a részéről okozott kellemetlenségeket.Párodnak is tartsd tiszteletben az édesanyjával kialakult kapcsolatát.
És ha mindez megvan, már csak párodon múlik, mennyire képes tenni azért, hogy együtt lehessen veled úgy ahogyan azt tudja, hogy te szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!