Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elfogadható ha egy lány összejön az édesanyja harmadik unokatestvérével?
Figyelt kérdés
A barátommal a fent is említett rokoni kapcsolatban állunk. Szerintetek mennyire ,,súlyos" a helyzet? Szeretem õt! A családom 80%-aléka el akar választani minket. Tippek? Tanácsok? KILÁTÁSTALAN HELYZET.2013. szept. 12. 11:55
1/8 anonim válasza:
minek ilyen hülyeségbe kezdeni amikor annyi más férfi van a földön
2/8 anonim válasza:
Mi ezen a kilátástalan? Ez rátok tartozik, nem rájuk. Nem az ő kapcsolatuk. 3. unokatestvér egyáltalán nem gáz. Mondjuk nem árt, ha nem 14-15-16 éves vagy és mellette nincs köztetek nagy korkülönbség, Mert akkor még senki nem vesz komolyan!...
3/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem csak egy férfi kell!!! Nekem Õ kell! Aki igazán szeret és én is igazán szeretem õt!
2013. szept. 12. 11:59
4/8 anonim válasza:
Ez már nem gáz, sem törvény nem tiltja, se nem szokatlan és még biológiailag sem káros. Ez egy túlreagált "de hát család" dolog, valójában a testvér és az első unokatestvér a gáz, a többi nem.
5/8 anonim válasza:
Utána kéne nézni, hogy lenne e bármi következménye, ha később gyereket vállaltok.
6/8 anonim válasza:
Az elsőfokú unokatestvérnél távolabbi rokon genetikailag már nem áll hozzád annyira közel, hogy aggályos lenne. És a törvény sem tiltja. Csak egyenesági rokonok közti kapcsolatot tilt. Mármint anya fia apa lánya testvérek és ilyenek.
És ha a srác anyukád harmadfokú és nem a harmadik (a sorban) unokatestvére, akkor nincs min aggódni. És ezt nyugodtan bevállalhatjátok a család előtt, nem kell szétválasztaniuk.
7/8 anonim válasza:
Jogilag teljesen rendben van. Genetikailag is teljesen rendben van, mert ez már nagyon távoli rokoni kapcsolat, semmivel sem nagyobb az esélye annak, hogy neked beteg gyermeked születne, mint bárki másnak.
Részemről áldásom rátok :-D
8/8 anonim válasza:
ha lesz gyereked akk te leszel a negyedunokatestvére!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!