Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Keresztbetett lábbal ülő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresztbetett lábbal ülő férfi - Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Helló!

Nem tudom miért de férfi létemre szívesen ülök úgy hogy az egyik térdemre teszem a másik bokámat. Én ebben nem látok semmit de édesapámat nagyon zavarja...

Ti mit gondoltok azokról a pasikról akik így ülnek?

Vagy semmit sem mond?

köszi.

2010. márc. 20. 14:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Én szoktam így ülni.=D

Például, amikor elfáradok, és akkor így alszok a buszon..=D

2010. márc. 20. 14:51
 2/14 anonim ***** válasza:
az nem gz,teljesen normális,férfias,de ha már tényleg keresztbe teszed mint a nök,az már ciki.
2010. márc. 20. 14:53
 3/14 anonim ***** válasza:
nem mindegy hol és mikor
2010. márc. 20. 15:03
 4/14 anonim válasza:

Nem hiszed el de ha én látok egy srácot....még ha nem is ismerem néha meg tudom mondani milyen személyiság...legalábbis ahogy ülnek....

az nem baj ha keresztbeteszed a jábad, mert az csak a jellemedre utal...

ez csak azt jelenti hogy tele vagy gonddal és negativ gondolattal

2010. márc. 20. 15:04
 5/14 anonim ***** válasza:

Barátom ilyenkor azt kérdezi: ennek nincsenek tökei? :)

Engem amúgy nem zavar, mindenki úgy ül, ahogy neki jól esik, persze mást azért ne zavarjon vele. (elterpeszkedik, másra rádől, stb.)

2010. márc. 20. 15:24
 6/14 A kérdező kommentje:

Tehát nem úgy keresztbe mint a nők, az azért fájna...

De akkor ti nem láttok bele nőiességet?

2010. márc. 20. 15:31
 7/14 anonim ***** válasza:
Néha én is szoktam úgy ülni. Ez semmit nem jelent. Persze a keresztbetett láb máshogyan néz ki férfinál meg nőnél. A kettő nem ugyan az. 18/F
2010. márc. 20. 15:33
 8/14 anonim ***** válasza:
Apám is szokott így ülni, amikor újságot olvas vagy elzsibbadt egy másik pózban. Nekem semmit nem mond az ilyesmi, vagy legföljebb azt, hogy biztos elfáradt másképp vagy kényelmesebb neki így-úgy, amúgy. :)
2010. márc. 20. 15:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Én se értem, nekem úgy fáj. Nagyon be kell állítani a tiki-takit, hogy ne nyomja, de egy idő után úgy is fáj. Pedig nincs heresérvem, de tényleg. :D
2010. márc. 20. 16:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, a bokás ülés az normális, ahogy te ülsz, azt hittem úgy ahogy a nők, ilyen comb a combon ülésben. AZ fáj! :D
2010. márc. 20. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!