Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Keresztbetett lábbal ülő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresztbetett lábbal ülő férfi - Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Helló!

Nem tudom miért de férfi létemre szívesen ülök úgy hogy az egyik térdemre teszem a másik bokámat. Én ebben nem látok semmit de édesapámat nagyon zavarja...

Ti mit gondoltok azokról a pasikról akik így ülnek?

Vagy semmit sem mond?

köszi.

2010. márc. 20. 14:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Aki neadjisten járt valaha életében illetamnórákra, az tudja, hogy a teljesen keresztbetett lábak (ahogy ma an ők szoktak inkább ülni) az illendőek egy férfi esetében. A nőknél ezzel szemben az már illetlennek minősül. Esetükben az egymás mellé rakott, finoman döntött lábtartás a helyes.

Szóval ennyit azokról, akik szerint a keresztbetett láb b.zis.

23L

2010. márc. 20. 16:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez a fajta lábtartás nőies??? Hahaha, kacagnom kell...XD
2010. márc. 20. 16:54
 13/14 anonim ***** válasza:

"az nem baj ha keresztbeteszed a jábad, mert az csak a jellemedre utal...

ez csak azt jelenti hogy tele vagy gonddal és negativ gondolattal"

Köszönöm, de semmi gondom nincs :)

2010. márc. 21. 16:35
 14/14 anonim ***** válasza:
A nőiesen keresztbetett láb szerintem szörnyen buz.s. De ha arra gondolsz hogy az egyik bokáját a másik térdére teszi azzal nincsen semmi baj.
2011. szept. 3. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!