Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Megharagudnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megharagudnátok, ha a párotok nélkületek nézne majd venne autót?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy ne tetszene az új autó, nagyon szép, kényelmes, minden oké vele, csak kicsit furcsa, hogy nélkülem döntött mindenről. Egyedül nézte ki és vette meg, ez csak nekem furi, vagy teljesen normális dolog?

2021. márc. 27. 13:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy olyan kérdés, hogy nem fekete fehér, amire csak a vagy b válasz lehet.

Az én cipőmben: hazaállit egy kocsival, amiről nem tudok, valószínű rettenetes veszekedés lenne. Házasok vagyunk, egy felújításba, amire kell a pénz, most kezdett el újra dolgozni, most ér végett a probaideje is, eddig én tartottam el.(majd egy évig) Ebből az következik, hogy olyan dugipénze volt, amit a gyerekektől vont el, én meg erőmön felül güriztem, vagy olyan hitelbe ugrott bele, ami veszélybe sodorja a családot.

Szóval nagyon de nagyon kiakadnék.

2021. márc. 27. 14:48
 12/24 anonim ***** válasza:
16%
A kérdesből még az sem derült ki, ki a nő és ki a férfi, nem hogy a körülmények. Így képtelenség erre válazsolni.
2021. márc. 27. 14:55
 13/24 anonim ***** válasza:
61%

Igen, megharagudnék, mert a nagy dolgokról közösen döntünk a pénztől függetlenül. Érveket sorakoztatunk fel és közösen végigbeszéljük azokat. Egyébként is kikérném a másik véleményét, mert a párom az akivel a közös jövő tervezem.

Sőt, szakítanék is vele. Főleg ha lennének más jelek is, amik azt erősítenék meg, hogy már nem velem tervezi a jövőjét.

Ez bizalmi kérdés, ami számomra a legfontosabb egy kapcsolatban.

Szerencsére az asszonynak az eszébe nem jutna ilyen, ahogy az enyémbe sem.

30F

2021. márc. 27. 15:58
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Együtt élünk, házasok vagyunk. Azt gondolom, ennek közös döntésnek kell lennie.
2021. márc. 27. 16:28
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy ki pénzéből vette az autót és ki fogja használni? Ha csak az övé és ő költött rá, akkor nem érdekel, hogy nem kérte ki a véleményem. Ha közös pénzből vette és közösen használjuk, akkor illett volna megkérdeznie róla előre!
2021. márc. 27. 17:08
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem járultál hozzá anyagilag, akkor azt vesz amit akar a saját pénzéből. Nyilván olyat vesz ami neki tetszik és nem neked. Attól is függ hogy mondjuk csak járogattok pár hónapja, vagy mondjuk együtt éltek évek óta.
2021. márc. 27. 18:23
 17/24 A kérdező kommentje:

Több éve élünk együtt egyébként.🙂

Engem ritkán visz, én tömegközlekedéssel járok mindenhova (nincs jogsim és nem is szeretnék), együtt kocsival nagy bevásárolni és kirándulni járunk, máshova igazán nem. Abban igazatok van, hogy a saját pénzén azt vesz amit akar, ezzel maximálisan egyet is értek.

A kifogásom a döntés miatt volt, hogy akár nézhettük volna együtt is, ha már együtt élünk.

Nyilvánvalóan nem én mondom meg azt hogy milyen autót vegyen meg, ha én nem értek hozzá, de együttélésnél nem minden döntés közös? Akkor én is megvehetem a lakásba azt a bútort ami nekem tetszik, mert én veszem, az én pénzem, és nem baj ha neki nem tetszik vagy valamiért nem tartja jónak? 😕

2021. márc. 27. 20:03
 18/24 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen a kapcsolat. A tiéd ilyen sajnos. Azért ez fontos dolog, nem fél évre vesz autót az ember.
2021. márc. 27. 20:20
 19/24 anonim ***** válasza:
76%
Szóval nincs jogsid és nem is értesz az autókhoz és különösebben nem is érdekel a téma. Akkor miért is kellett volna bevonnia? Mert csak? Valami hülye elvből? Őszintén nem értem, hogy miért kell ezen kiakadni, főleg ha csak az egyik fél igazán érintett. Nyilván én vagyok túl rugalmas, másnak úgy tűnik nem fér bele.
2021. márc. 27. 23:45
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Na pont ezért mert ha ebből ennyire fárasztó problémázást hozol ki, fantasztikus lehet veled együtt élni. Énis inkább mentem vna egyedül mint h hallgassam az érzelmi alapú teljesen szürreális problémáidat a kocsival kapcsolatban. Főleg ugy, h csak a segged teszed bele.
2021. márc. 28. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!