Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazugsagnak szamit?
Mondjuk a parod akarod meglepni valamivel, amit elotte le kell tagadnod, mert ugye meglepetest szeretnel.
Nevezheto ez hazugsagnak, atveresnek ha esetleg nem ugy sul el, ahogy az tervezve volt?
2018-ban a születésnapomra kaptam tortát páromtól amit ő és a legjobb barátnőm, meg neki a párja csináltak meg hárman. Aznap csinálták, mikor a születésnapom volt és úgy volt, hogy este a kocsmában találkozok mindenkivel, ott lesz az ünneplés. De gondoltam előtte napközben párommal azért találkozunk... aha... Jött mindenféle kifogással, hogy a bátyjánál van épp stb. Nekem baromi gyanús volt, ismertem páromat, tudtam, hogy a szülinapomon nem csinálna más programot... mégis eszembe se jutott a meglepi, inkább mindenféle hülyeségen kattogtam, olyan mérges voltam :D Szóval megkértem, hogy küldjön a bátyjáéknak a cicájáról képet, mert mindig szokott, ha ott van. Erre elküldött egy olyat, amit már pár hónapja elküldött, csak szerintem elfelejtette :D na itt teljesen kész voltam, írtam legjobb barátnőmnek (akinél ugyebár ott volt párom akkor), hogy valami nem oké, nagyon furán viselkedik. Ő nyugtatott, hogy ne aggódjak, biztos minden rendben van, készülődjek össze és menjek le a kocsmába lassan. Sík ideg voltam, utólag visszagondolva nem értem miért nem jutott eszembe a meglepi, mostmár tök evidens lenne :D Szóval utána lementem a kocsmába, ott vártak elég sokan, de ők még sehol nem voltak hárman. Eltelt kb. 2 óra mikor megérkeztek és egy hatalmas tortát hoztak, amit ők hárman készítettek saját kezűleg, mutattak róla utána csomó képet meg videót, hogy mennyit szerencsétlenkedtek. Én meg elmeséltem, hogy miket gondoltam napközben és iszonyat jót röhögtünk, párom elnézést kért, hogy "hazudott", én meg elnézést kértem, hogy hülyeségeket gondoltam. :)
Szóval szerintem ez nem minősül hazugságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!