Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Volt már veletek olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan hogy úgy éreztétek nem tudtok egészségesen szeretni?

Figyelt kérdés
Rajongásba fordult át részetekről a dolog.
2021. márc. 25. 01:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak a macskával. A férjemet és a gyerekeket reálisan látom, mind a pozitív, mind a negatív tulajdonságaikat.
2021. márc. 25. 02:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Párommal rajongunk egymásért egymás miatt. Nincs negativ hozadéka, van életünk egymás nélkül is
2021. márc. 25. 05:37
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

Én kb ugy vagyok hogy ugy tudok szeretni ha kvázi ez mellett semmit nem kell tenni a másikért.

Azaz annyi dolgom van alapbol az eletben is ami lesziv, hogy pl mosni főzni vagy pátyolgatni egy ffit nekem már nem marad "erőm".

Es de egy volt bérlotarsam szavai csengenek folyamatosan vissza a fülembe, aki ffi es állandoan törődött velem, (igazábol akart velem járni stb de en nem es ő soha de soha nem erőszakoskodott), de mindig meglepett valamivel amitől el voltam hűlve olyan kedvességek melegségeket kaptam tőle mindig es hagyott közben szabadon élni, szoval ő mondta egyszer nekem hogy a szeretet nem egy szó hanem pl egy pár meleg zokni.

Én erre meg kapcsolatban ill törődésre szinte képtelen vagyok, joformán csak "mímelem"ezeket a dolgokat, ha azt látom hogy a másik pl meggyengült es szüksége van rá, es pluszba taszit is ha egy ffit "istápolnom" kell, mert tényleg maga csak az élet engem lesziv rendesen.

A szulinapokat és egyéb "kötelező"figyelmességeket meg egyenesen rühellem..

Jelenleg laza kapcsolatbn vagyok es nagy megkönnyebbülés hogy nem kell ünnepeket se tartani meg főznöm sem még nála is. Hiába nagy erős ffiak meg gyúrós vasemberek, mégis "gyerekek"belül:(

Szoval lehet én sem tudok egészségesen szeretni, ha az törődést jelent..

2021. márc. 25. 06:14
 4/7 anonim ***** válasza:
*plusz egy férfire mosni főzni, azt pátyolgatni fizikailag vagy lelkileg, nem marad erőm.
2021. márc. 25. 06:17
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

*pont ezèrt lett vége a korábbi kapcsolatomnak mert elkezdtem "sztrájkolni", hogy elegem volt abbol hogy nem lehetek mellette NŐ, csak egy házicsicska.

Azt mondta nem várja el nem cseléd kell neki ne higyjem azt, de közben ő is, az anyjával egyutt elhordtak mindennek hogy nem vagyok "asszonynak"valo. Szoval mégis elvárás volt.

Laza kapcsolatban meg ilyen nincs. Csak a jó dolgok.

Én nem birom ha egy pasi lesziv. Nekem ez nem szerelem.

2021. márc. 25. 06:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Személyiségzavaromból adódóan képtelen vagyok egészségesen szeretni. Tapasztalataim alapján eleinte tetszik mindenkinek, hogy rajongok érte, körülötte forog a világ, nagyon szenvedélyes és ézelmes vagyok, kapaszkodok, hűséges vagyok, és megteszek bármit, hogy a kedvében járjak mindig. Aztán kezd nekik sok lenni, túlságosan ragaszkodok, nélküle életképtelenné válok, rettegek, hogy elhagy. Aztán el is hagy emiatt.
2021. márc. 25. 07:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen. Még mindig nem megy, de dolgozom rajta. Édesanyám egy bántalmazott gyerek volt és továbbadta a mintát. Egyik keze simogatott a másikkal a pofont adta. Zsarolás, manipulálás, kamu sírás, volt itt minden, mint a búcsúban. Szeretet, ölelés, kedvesség az nem sok. Megdicsérni sem igen szokott, mint a mostohatesómat isteníti, hogy az mennyivel jobb. Emiatt aztán értelmetlen kapcsolatokba bonyolódtam sokáig, hogy legalább azok szeressenek. De ezen már túl vagyok. Most nincs senkim, magamra fókuszálok, amivel kivívtam, hogy anya antiszociális elmebetegnek hívjon, hiszen társra mindenkinek szüksége van... :D
2021. márc. 25. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!