Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gamerkedést azok a barátnők nézik el (de azért panaszkodnak), akiknek a gamer barátja egyben informatikus is és már huszonévesen megkeres 400-500 ezret?
Kocka párommal még azelőtt összejöttem, mielőtt lett volna munkája.
Most még próbaidős, de majd utána sem fog (egyelőre, legalábbis) félmilkákat keresni.
Eszemben sincs elhagyni, mert imádom. Mindketten megadjuk a másiknak a szükséges egyéni "kocka-időt", aztán összebújunk és nézünk valamit.
Párom autószerelő, együtt szoktunk "gamerkedni", mindketten szeretjük mint hobbi. Együtt keresünk 500ezret összesen. :)
27N
2,3
Mindjárt jönnek az incelek, és megmondják hogy nem így van.. :D
Fuhh, akarna a fene addig sminkes videókat nézni, nem azért van 2 db kontrollerünk... :D
(Egyébként értem amit írsz, és teljesen igazad van.)
12 éve wowozok, párom egyetlen egy napot sem játszott még soha semmivel. Bevallom őszintén, néha még örülnék is, ha kocka lenne és játszhatnánk együtt is :D De őt ezek nem érdeklik, én meg elvagyok nélküle.
Ha fordítva lenne a helyzet se problémáznék, mert nem vagyunk összenőve és van külön hobbink.
Neki kockulás helyett a zene volt a hobbija, minden héten járt koncertekre egyedül (nem azért, mert nekem tilos volt, hanem mert engem nem érdekelt a zenekar), sőt, még fesztiválra is simán ment nélkülem 2019-ben. Eljárkált a kollégáival sörözni minden hónapban, vagy a haverjaival egymáshoz átmentek inni. Oda se mentem, csak ritkán, mikor kedvem volt, mert ez az ő elfoglaltsága, én élveztem, hogy addig játszhatok / barátnőzhetek / aludhatok / sorozatozhatok.
És ketten együtt keresünk 500 ezret.
Tudom, hogy ez vmilyen szinten egy megkeseredett, kiégett ember provokatív kérdése de ideje lenne felfogni, hogy egy kapcsolatban az én-idő és a magánszféra teljesen normális dolog.
Most a covid alatt amúgy amíg én játszok, addig ő a másik szobában zenét hallgat, vagy gitározik, vagy filmezik. Ha pedig vége az én-időnek, akkor közösen filmezünk, összebújunk, beszélgetünk, főzünk. És mennyivel szebb is így a kapcsolat, mintha munka után rögtön egymás seggébe lennénk.
22N-24F és 3 éve együtt
Én nem is panaszkodom.
1 milka nettónál nem szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!