Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire normalis ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normalis ha nem akarom soha hogy at jojjenek parom csaladtagjai tarsasozni meg ilyenek? Egyszeruen nincs kedvem hozza ugy soha..

Figyelt kérdés
Ketten akarok lenni mindig
2021. márc. 15. 18:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%
Unalmas vagy, én menekülnék tőled. Mi az, hogy ketten akarsz lenni mindig? Úgy meg fog unni, mint a huzat.
2021. márc. 15. 18:52
 2/13 Ollókezű Edward ***** válasza:
100%
Ti jártok hozzájuk? Jártok ketten moziba/színházba/sétálni/múzeumba/akármi?
2021. márc. 15. 18:55
 3/13 anonim ***** válasza:
9%

Az elettarsam anyjat en se engedem be a lakasunkba. Szemetul viselkedett velem szerencsere. Nrkem jo igy. Tobb idom marad szamomra ertekes dolgokra.

Parom megy az anyjahoz neha.

A sajat anyam neha jon es tarsasozunk. Hat igen,aki nem itta el az agyat ,azzal lehet ...😂

2021. márc. 15. 18:56
 4/13 A kérdező kommentje:
Szoktunk menni hozzajuk, kettesben is megyunk mindenhova persze imadok programokat csinalni! Az se baj ha at jonnek egy fel orara beszelgetunk egy jot ! De 2-3 oraig itt lenni es jatszani amihez nekem semmi kedvem na hat azt nem
2021. márc. 15. 19:02
 5/13 anonim ***** válasza:
98%
Én menekülnék egy olyan nőtől, aki annyira ki akar sajátítani, hogy 2-3 órára nem láthatnám vendégül a szüleimet otthonunkban.
2021. márc. 15. 19:07
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha utálod a szüleit, akkor normális. Ellenkező esetben nem.
2021. márc. 15. 19:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező rám írt, olyan stílusban, mint egy buta 17 éves. Nem érdemes neki észérveket mondani, vagy elmagyarázni hogyan működik egy kapcsolat, mert úgysem értené meg.
2021. márc. 15. 20:15
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Megértelek, én azért élek külön, hogy ne legyek másokkal. Remélem, érthető.

Alapból nem vagyok az, aki főzőcskézik, meg kinyalja a seggüket, ha el tudják játszani, hogy nem létezem, akkor jöjjenek.

2021. márc. 16. 00:10
 9/13 anonim ***** válasza:

Mi bajod a szüleivel? Rendesek veled vagy sem? Vendégül látnak ők is titeket vagy nem? Mert, ha igen a válasz, akkor illik őket visszahívni.

Miért csak a szüleit emeled ki? Ha a haverjai ülnének be sörözni hozzátok 3-4 órára akkor az nem lenne baj? Ha normálisak a szülei akkor illik őket megvendégelned (nem naponta, de havi 1-2 tali simán belefér, hiszen a párom szülei, nem idegenek)

2021. márc. 16. 08:28
 10/13 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem itt nem arról van szó, hogy "ki akarja sajátítani" a pasit, hanem szimplán csak idegesíti, ha átjáróház van körülötte. Mellesleg engem is idegesítene.
2021. márc. 16. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!