Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Brutális cselédsorsnak éled...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Brutális cselédsorsnak éled meg ha a pasidnak jól esne ha időnként főznél neki?

Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 18:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretek főzni, illetve a velejáró macerát nem szeretem. Találjuk ki mit főzzünk, vásároljunk be, készüljünk elő, főzzük meg, takarítsunk el... Hétköznap ez engem frusztrál, így inkább rendelünk. Így én is kisimult vagyok és változatosan is eszünk ki-mit szeretne.

Hétvégén szívesen főzök és általában a férjem szívesen kuktáskodik nekem, így gyorsan készen leszünk, nem jelent nehézséget egyáltalán. Cselédnek sem érzem magam.

2021. márc. 13. 10:19
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
En mindennap fozonk KETTONKRE. Szandekosan provokativ a kerdes amugy. Remelem, ha ezt elvarod a nodtol, akkor te meg a “pasis” dolgokat csinalod szo nelkul, pl. szereles, ilyenek.
2021. márc. 17. 13:01
 33/33 anonim ***** válasza:
Abban az esetben nem, ha fordítva is így működik, és nem kezdene el panaszkodni, hogy a főzés az női dolog.
2021. márc. 19. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!