Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Brutális cselédsorsnak éled...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Brutális cselédsorsnak éled meg ha a pasidnak jól esne ha időnként főznél neki?

Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 18:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
77%
Nem, szimplán csak utálok főzni, így nem főzök. A férjem szeret, sokáig minden nap főzött, de ehhez túl sokat dolgozunk, így csak hétvégén főz, abból marad hétfőre, főz még keddre is, a hét hátralévő napjaira rendelünk. Előre leadjuk szerdától-péntekig a rendelést vasárnap. Amúgy neked nem mindegy? Anyukád biztos nem hánytorgatja fel, hogy főznie kell rád, vagy már szólt érte?
2021. márc. 10. 21:36
 22/33 anonim ***** válasza:
88%
Nem élném meg cselédsorsnak, csak furcsa lenne, hogy aki szeret, az olyat csináltatna velem, amit gyűlölök. Ha pl. szeretné az anált, én meg nem, de "jólesne neki", ha megtenném, elgondolkoznék, hogy kell-e ez nekem.
2021. márc. 10. 21:37
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Szeretek és szoktam főzni a férjemre is, meg magamra is. Akkor is így volt, mikor még " csak " a pasim volt.

De ez nem azt jelenti, hogy a többi házimunkát is csak én csinálom. Nem a cselédje vagyok ugye, így a többi dologból ő is kiveszi a maga részét természetesen.

2021. márc. 10. 22:09
 24/33 anonim ***** válasza:
38%

Nem, időnként nekem is jól esik.

Erre van a kaja rendelés.

2021. márc. 10. 22:24
 25/33 anonim ***** válasza:
Nalunk mind a kettonk szokott fozni, egymasnak is es magunknak is, ha eppen mast szeretnenk enni. En egyebkent szeretek fozni a paromnak, jo latni, ahogy izlelgeti, velemenyt alkot es orul.
2021. márc. 10. 22:35
 26/33 anonim ***** válasza:
91%
Nem csak hogy főzök minden nap, de még a pékárut is én sütöm magunknak. Imádok a konyhában lenni, akkor is, ha a gyerekeknek is külön kell főzni meg a férjem is éppen másra vágyik. 😊
2021. márc. 11. 03:20
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindketten főzünk, attól függően, kinek van több ideje, vagy ki akar jobban enni. :D Imádok gondoskodni róla, ebbe a főzés is beletartozik, viszont nálunk ez nem egyoldalú. Szerintem jobban főz nálam, mindent kétpofára zabálok, amit csinál. :D
2021. márc. 11. 06:25
 28/33 anonim ***** válasza:
68%
Te tőlem max egy doboz Tescos macskakonzervet kapnál, de nyugi, aki megérdemli az megkapja a több fogásos vacsorát :)
2021. márc. 11. 10:50
 29/33 anonim ***** válasza:
45%
Nem szeretném cselédnek tartani a nőt, inkább főzők magamnak.
2021. márc. 11. 13:19
 30/33 anonim ***** válasza:
Nem, szeretek főzni - bár a legjobban a párommal közösen.
2021. márc. 11. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!